مدیر تولید انتشارات بوستان کتاب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: کتاب «فهرست موضوعی آثار استاد شهید مطهری» نوشته لیلا بانشی از تازههای نشر بوستان کتاب است. یکی از ویژگیهای برجسته آثار استاد مطهری، تنوع موضوعها و مباحث گوناگون و طرح بسیاری از مسائل روزمره است که این امر، نیاز به تدوین فهرست موضوعی آثار این استاد را دوچندان کرده است.
حجتالاسلام اشرفی گفت: بانشی در این کتاب، به ارائه فهرست موضوعی آثار استاد مطهری در قالب 32 موضوع اصلی و 506 موضوع فرعی پرداخته است و خواننده را با چارچوب کلی اندیشههای استاد در مباحث گوناگون آشنا میکند. موضوعهایی که این کتاب به آنها پرداخته و آنها را معرفی کرده است، بسیار متنوع هستند و زمینههای کلامی، اعتقادی، اجتماعی، حقوقی و اخلاقی را در بر میگیرند.
وی افزود: شناخت، منابع و ابزارهای شناخت و مراتب ادراک، علم و رابطه آن با ایمان، عقل و شیوههای پرورش عقل، جهانبینی و انواع آن، اختلاف جهانبینی مادی و الهی، ایدئولوژی، دینشناسی، توحید و خداشناسی، برهان فطرت و نظم، براهین عقلی و فلسفی، مرز توحید و شرک، عدل الهی، مرگ، عذاب اخروی، معاد، تجرد روح و... از مباحث فرعی اندیشههای شهید مطهری هستند که در این کتاب فهرست شدهاند. کتاب «فهرست موضوعی آثار استاد شهید مطهری» نوشته لیلا بانشی، به همت مؤسسه بوستان کتاب در 536 صفحه، شمارگان 1150 نسخه و در قطع وزیری به بهای 29 هزار تومان منتشر شده است.
مدیر تولید انتشارات بوستان کتاب همچنین به انتشار کتاب «سیمای رمضان در صحیفه سجادیه» اشاره کرد و گفت: این کتاب شرح و تفسیر دو دعای دلنشین و عارفانه از آموزگار دعا و نیایش، امام سجاد (ع) است که یکی مربوط به ورود به ماه رمضان و دیگری دربارۀ وداع با این ماه شریف است. آن حضرت هر سال ماه رمضان را با دعای اول، افتتاح و با دعای دوم، اختتام میفرمود و از این اهتمام دائمی، به اهمیت این ماه شریف و این دو دعای دلنشین پی میبریم.
وی افزود: امتیاز این کتاب به محور آن یعنی دعای حضرت علی بن الحسین(ع) که از یکسو ترنم عاشقانه و زمزمه بندگی است و از قلب پاک خالصترین بنده صالح خدا و حجت بالغه الهی، سرچشمه گرفته و برای ماه مبارک رمضان بهترین تغذیه عاشقان است و از طرف دیگر، عالیترین شناخت ماه مبارک رمضان را در بردارد. بر اساس نوشته مولف (علی کریمی جهرمی) در مقدمه، عظمت و منزلت والای این ماه در هیچ یک از متون اسلامی مانند این دو دعای شریف، کامل و گسترده جلوهگر نشده است و اگر انسان با تأمل در این دعای شریف بنگرد، دید تازهای به ماه مبارک پیدا خواهد کرد و گستره بسیار وسیعی از فضایل این ماه شریف در برابر وی گشوده میشود.
حجتالاسلام اشرفی یادآور شد: مطالب این کتاب، در دو فصل و هر فصل از چند بخش تشکیل شده که در این بخشها به مواردی چون ستایش خدا و عوامل آن، نامهای ماه مبارک رمضان، درودها، صلواتها و درخواستها، اوصاف و نعمتهای پروردگار و... پرداخته شده است. مباحث این کتاب، ابتدا به صورت مختصر در ماه مبارک رمضان 1406 هـ.ق. در مسجد رضوی قم بحث شده و سپس بهطور کاملتر در شهر لاهه، برای گروهی از تحصیلکردگان و حقوقدانان و ایرانیان مقیم هلند، طی دو ماه رمضان بیان شده و آنگاه تدوین و به صورت کتاب درآمده است.