حسین فتاحی، دبیر جشنواره «قصص قرآنی» در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: برای انتشار فراخوان چهارمین دوره این جشنواره در انتظار تامین مالی اعتبارات آن و برگزاری جلسهای با حضور مدیر مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه هستیم.
فتاحی یادآور شد: نخستین دوره جشنواره قصص قرآنی سال 70 و دومین دوره آن نیز سال 80 برگزار شد. همچنین جشنواره سوم سال 86 برگزار شد و قرار بود جشنواره چهارم نیز سال 91 برگزار شود که به دلیل تغییرات ساختار مدیریتی برگزاری جشنواره به تعویق افتاد. دورههای گذشته جشنواره توسط معاونت فرهنگی سازمان اوقاف برگزار شد و قرار است دوره چهارم را مرکز امور قرآنی این سازمان در زمستان برگزار کند.
دبیر جشنواره قصص قرآنی گفت: امیدواریم با مساعدت مدیر جدید مرکز امور قرآنی جزییات برگزاری جشنواره مشخص شود.
وی ادامه داد: موضوع اصلی جشنواره قصهها و رمانهایی است که در قرآن کریم آمده و یا درباره پیامبر اسلام(ص)، ائمه اطهار(ع) و صحابه هستند. این جشنواره در دو گروه کودک و نوجوان و بزرگسال برگزار میشود و یکی از بخشهای جشنواره نیز به پژوهشهای حوزه قصص قرآنی اختصاص دارد.
فتاحی تصریح کرد: داستان بهترین روش برای آشنا کردن جامعه اسلامی با زندگی پیامبر اسلام(ص) و ائمه(ع) است و یکی از اهداف اصلی جشنواره معرفی بهترین کتابها در این حوزه و نیز تشویق نویسندگان به ورود در این عرصه است.
تمام قصههای قرآنی تاریخی و حقیقی هستند
دبیر جشنواره قصص قرآنی با رد ادعای برخی که میگویند گروهی از قصههای قرآنی صرفاً نمادین هستند، گفت: قصههای قرآن داستان پیامبرانی است که کاملاً حقیقی بوده و اتفاق افتاده و در دورهای ظهور کرده و زمان و مکان مشخصی داشتهاند.
وی تصریح کرد: ادعای نمادین بودن را میتوان درباره نحوه روایت برخی داستانها در کتابهای انجیل و تورات صحیح دانست.