کد خبر: 3340880
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹
امیر رمضانی در گفت‌وگو با ایکنا:

شهید لشکری به حق لایق عنوان سیدالاسرایی بود/ شکست استراتژی عراق در ۱۰ روز نخست جنگ

گروه جهاد و حماسه: یکی از همرزمان شهید حسین لشکری گفت: این شهید که از نخستین اسرای جنگ تحمیلی بود، در مدت ۶۴۱۰ روز اسارت خم به ابرو نیاورد و حاضر به همکاری با رژیم بعثی عراق نشد؛ وی به حق لایق عنوان سیدالاسرایی بود.

امیر سرتیپ خلبان رضا رمضانی از همرزمان شهید حسین لشکری در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه شهید لشکری به حق لایق عنوان سیدالاسرایی بود، عنوان کرد: شهید لشکری متولد شهرستان قزوین بود که قبل از انقلاب نیز حرکت‌های انقلابی داشت و به تحلیل مسائل و اخبار انقلاب در پایگاه هوایی می‌پرداخت.
امیر رمضانی افزود: شهید لشکری از افتخارات نیروی هوایی ارتش است. نیروی هوایی یک نیروی خوداتکاست که عملیات‌‌هایش را به تنهایی انجام می‌دهد. این نیرو به کمک نیروهای دیگر می‌رود، ولی می‌تواند بدون پشتیبانی دیگر نیروها به تنهایی کارش را انجام دهد. یکی از کارهای اصلی این نیرو تجزیه و تحلیل وقایع قبل از وقوع جنگ است.
همرزم شهید حسین لشکری با بیان اینکه قبل از شروع رسمی جنگ تحمیلی، عراق در کردستان و شمال‌غرب ایران سه لشکر نیروی هوایی را درگیر کرده بود، گفت: عراق در شهریور 59 بخش‌هایی از مرزهای ما از جمله میمک را گرفته بود که نیروی هوایی ما نیز در پاسخ به بمباران می‌پرداخت. 27 شهریور 59 شهید لشکری از پایگاه دزفول در یکی از دو ماموریت مقابله با تهاجمات عراق شرکت کرد که طی این عملیات خلبان زارع نعمتی جاویدالاثر شد و در پرواز دو فروندی، هواپیمای شهید لشکری ساقط شد و وی به اسارت درآمد.
امیر رمضانی تصریح کرد: شهید لشکری 6410 روز در اسارت بود و اولین اسیر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شود.
همرزم شهید حسین لشکری ادامه داد: وی به حق سیدالاسراست که 17 سال اسارت را تحمل کرد. در دوران اسارت جدا از سایر اسرا نگهداری می‌شد و عراق سعی داشت با ترفندهای مختلف از وی اقرار بگیرد که ایران آغازگر جنگ بوده، ولی لشکری در تمام این مدت راست قامت ایستاد و حاضر به همکاری با صدام نشد.
پیشگامی خلبانان نیروی هوایی در جنگ نابرابر ایران با 35 کشور جهان
امیر رمضانی گفت: یک سوم توان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در سال اول جنگ مصرف شد تا خط بطلانی بر پیش‌بینی عراق در از بین بردن نظام جمهوری اسلامی ایران بکشد.
همرزم شهید حسین لشکری ادامه داد: ایران ضمن تحریم در هشت سال دفاع مقدس با 35 کشور جنگید و نیروی هوایی با حمایت امام (ره) ایستادگی کرد و خلبانانش را به میدان فرستاد و هواپیماهای جنگی را با خوداتکایی آماده و تجهیز کرد. 31 شهریور با 192 پرواز بمباران از سوی عراق رو به رو شدیم، ولی به همت نیروی هوایی خسارات کم بود و روز اول مهر در عملیات کمان 99 ، 140 فروند هواپیمای نیروی هوایی 216 پرواز بمباران را انجام دادند و 340 پرواز جنگی انجام شد. در این عملیات هر پایگاه حدود 50 پرواز انجام داد که اوج پروازهای پایگاه‌های شکاری است.
وی تصریح کرد: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در 10 روز نخست جنگ، استراتژی عراق را شکست داد.
امیر رمضانی تعداد شهدای خلبان جنگ تحمیلی را 270 نفر اعلام کرد و گفت: 60 آزاده خلبان جنگ تحمیلی و 27 مفقود داریم.
همرزم شهید لشکری تصریح کرد: امنیت امروز ایران مرهون خون امثال حسین لشکری، عباس بابایی، حسین اردستانی و علی یاسینی است و امیدواریم رهروان خوبی برای این شهدا باشیم.

نجمه شمس اسفندآبادی

ناشناس
|
Canada
|
۱۳۹۵/۰۷/۲۴ - ۱۴:۴۱
0
0
روحشون شاد و خدا به خانواده محترم شون صبر عنایت کنه.
captcha