کد خبر: 3341139
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۱

اتمام طرح پژوهشی "نیازسنجی و انتظارات فرهنگی و هنری شهر تبریز"

گروه اجتماعی:معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، از پایان طرح پژوهشی، نیازسنجی و انتظارات فرهنگی و هنری مردم شهر تبریز پس از یکسال تحقیقات میدانی در تبریز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، محمدحسن چمیده‌فر، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی امروز در جمع خبرنگاران افزود: این پژوهش که از سه نمونه آماری شهروندان تبریز و کانونهای فرهنگی و هنری مساجد تبریز به روش پیمایشی و از فعالان و صاحبنظران حوزه فرهنگ و هنر شهر به شیوه‌ی دلفی انجام گرفته، با کاری یکساله و با تیمی مجرب مشتمل بر 20 محقق با مدیریت و اجرای دکتر ضمد عابدینی انجام پذیرفته است.

چمیده‌فر خاطرنشان کرد: پژوهش کلید و گذرواژه‌ی عبور از مشکلات و نابسامانی‌ها و بی‌برنامگی‌های یک جامعه رو به توسعه است و تا زمانی که مقوله‌ی پژوهش از یک موضوع تشریفاتی به یک جایگاه ثابت و مشخص و قابل اتکا تغییر نیابد،‌ بعید است که برنامه‌ریزی‌های صحیحی چه در حوزه‌ی فرهنگ و چه در سایر حوزه‌ها را شاهد باشیم.

وی گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان علیرغم نبود اعتبارات پژوهشی به دلیل اهمیت موضوع نیازسنجی و احصاء انتظارات مردم تبریز در حوزه‌ی فرهنگ و هنر،‌ این پژوهش را از طریق سایر اعتبارات بخش فرهنگ به انجام رسانده است.

captcha