کد خبر: 3349251
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۴

جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و دهه کرامت در سیمرغ

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم جشن های میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) در مسجد امام علی (ع) شهرک شهید بهشتی شهرستان سیمرغ برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت الاسلام جابر رضایی، روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ  در این مراسم گفت: حضرت فاطمه معصومه (س) این بانوی بزرگوار اسلام، در محیطی پرورش پیدا کرد که پدر، مادر و فرزندان، همه به فضایل اخلاقی آراسته بودند.

وی ادامه داد: عبادت، زهد، پارسایی، تقوا، راستگویی،‌ بردباری و استقامت در برابر ناملایمات ، بخشندگی و پاکدامنی و نیز یاد خدا، از صفات برجسته این خاندان پاک سیرت و نیکو سرشت به شمار می رفت.

رضایی تصریح کرد: ایشان در خاندانی که سرچشمه علم ، تقوا و فضایل اخلاقی بود، پرورش یافت. پس از آن که پدر بزرگوار آن بانوی گرامی به شهادت رسید، فرزند ارجمند آن امام، یعنی حضرت رضا (ع) عهده دار امر تعلیم و تربیت خواهران و برادران خود شد و مخارج آنان را نیز بر عهده گرفت.

رضایی تصریح کرد: بدون تردید بعد از حضرت رضا (ع) در میان فرزندان امام کاظم (ع) حضرت معصومه (س) از نظر علمی و اخلاقی، والا مقام ترین آنان است. این حقیقت از اسامی، القاب، تعریف ها و توصیف هایی که ائمه اطهار (ع) از ایشان  داشته اند، آشکار است و این حقیقت روشنگر این است  که ایشان نیز چون حضرت زینب (س) «عالمه غیر معلمه» بوده است.

روحانی مستقر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ  خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه معصومه (س) مظهر فضایل و مقامات است، روایات معصومان (ع)، فضیلت ها و مقامات بلندی را به آن حضرت نسبت می دهد.

وی  با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) افزود: حضرت امام صادق(ع) می فرمایند: «آگاه باشید که برای خدا حرمی است و آن مکه است، برای پیامبر خدا حرمی است و آن مدینه است، برای امیرمؤمنان حرمی است و آن کوفه است و بدانید که حرم من و فرزندانم بعد از من، قم است و آگاه باشید‌ که قم، کوفه کوچک ماست، بدانید بهشت هشت دروازه دارد که سه تای آن ها به سوی قم است. بانویی از فرزندان من به نام فاطمه، دختر موسی، در آن جا رحلت می کند که با شفاعت او، همه شیعیان ما وارد بهشت می شوند».

وی ادامه داد: حضرت معصومه (س) از جمله بانوان گرانقدر و والا مقام جهان تشیع است و مقام علمی بلندی دارد. نقل شده که روزی جمعی از شیعیان، به قصد دیدار حضرت موسی بن جعفر (ع) و پرسیدن پرسش هایی از ایشان، به مدینه منوره مشرف شدند. چون امام کاظم (ع) در مسافرت بود، پرسش های خود را به حضرت معصومه (س) که در آن هنگام کودکی خردسال بیش نبود، تحویل دادند . فردای آن روز برای بار دیگر به منزل امام رفتند، ولی هنوز ایشان از سفر برنگشته بود. پس به ناچار، پرسش های خود را باز خواستند تا در مسافرت بعدی به خدمت امام برسند، غافل از این که حضرت معصومه (س) جواب پرسش ها را نگاشته است. وقتی پاسخ ها را ملاحظه کردند، بسیار خوشحال شدند و پس از سپاس گزاری فراوان، شهر مدینه را ترک گفتند. از قضای روزگار در بین راه با امام موسی بن جعفر(ع) مواجه شده، ماجرای خویش را باز گفتند. وقتی امام پاسخ پرسش ها را مطالعه کردند، سه بار فرمود: پدرش فدایش.

حمیدرضا گل محمدی تواندشتی

 

captcha