گروه اجتماعی: با ورود کاروان معنوی آستان قدس در بخش طغرالجرد استقبال از خدام در حالی انجام شد که جوانان عاشق و ارادتمندان به ولایت و رهبری با پای پیاده و وسایل نقلیه تا فاصله 10 کیلومتری بخش به استقبال کاروان آمده بودند.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجتالاسلام مهدی صادقی، امام جمعه بخش طغرالجرد دیروز یکشنبه، 1 شهریور در جشن زیر سایه خورشید در جمع مردم با تبریک دهه کرامت گفت: یکی از مهمترین ویژگیهای حضور کاروان زیر سایه خورشید جذب جوانان و نوجوانان به ولایت است به گونهای که شاهد بودیم در استقبال از پرچم حرم رضوی اشک شوق از دیدگان جوانان جاری بود.
وی بیان کرد: جوانان ایران اسلامی که دلی پاک و ایدهای روشن دارند بیشتر از هر چیزی نیاز به تربیت اسلامی دارند که امروز حضور کاروان حرم رضوی این مهم را رقم زده است.
امام جمعه بخش طغرالجرد عنوان کرد: این بخش که مردمی ولایی و عاشق اهل بیت دارد، تعداد 86 شهید تقدیم انقلاب و نظام کرده است و در حال حاضر نیز افتخار بزرگ این بخش برپایی نماز جمعه از سال 62 در این بخش است.
حجتالاسلام صادقی خاطرنشان کرد: مردم این منطقه در اعماق درونی زمین و در معادن زغالسنگ مشغول بهکار هستند، مردمی که از سال 42 سابقه انقلابی دارند و در کنار علمایی همچون شهید حقانی، فلاحی و محمودی از انقلاب اسلامی دفاع کردند.