کد خبر: 3350713
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۱

برگزاری جشن کرامت در رشت

گروه اجتماعی: جشن باشکوهی به مناسبت دهه کرامت به همت موسسه پیشگامان تمدن و فرهنگ اسلامی و با مشارکت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کلانشهر رشت در سالن شهید انصاری مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیای رشت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)  از گیلان، جشن باشکوهی به مناسبت دهه کرامت به همت موسسه پیشگامان تمدن و فرهنگ اسلامی و با مشارکت سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کلانشهر رشت و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رشت در سالن شهید انصاری مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیای رشت برگزار شد.

فاطمه قدیمی، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری رشت ضمن قدردانی از بانیان پرپایی این مراسم اظهار کرد: چه بهانه‌ای بهتر از اینکه میلاد کریمه اهل بیت و رضای او باعث گردید امروز در کنار هم باشیم و بهانه‌ای برای با هم بودن، برای ساختن و برای توسعه پایدار باشد.

وی افزود: باید دید‌مان برای رشد و بالندگی دختران باشد که نه تنها در مشارکت سیاسی بلکه در همه صنوف پیشگام بوده و ثابت کرده‌اند که فارغ از تفکیک جنسیتی پرچم‌دار زن مسلمان ایران هستند و الگویی چون معصومه(س) را دارند و در مسیر توسعه کشور خوب می‌درخشند.

قدیمی گفت: برادران، بزرگواران ارجمند اگر بخواهیم هر لحظه و زمان را سرمایه‌ای قرار دهیم و در اختیار زنان، مادران و دختران امروز قرار دهیم باز هم کم است. نگاه توسعه پایدار نگاهی است که در عرصه توسعه اجتماعی باشد؛ بانوان ما امروز در عرصه کارآفرینی و توسعه سیاسی و اجتماعی بدون هیچ چشم داشتی قدم بر می‌دارند تا در کنار هم بهتر زندگی کنیم پس باید نگاه درست و با برنامه‌ریزی به این قشر داشته باشیم. نباید فراموش کنیم که ۴۹ درصد مشارکت سیاسی در انتخابات با بانوان و آنها پیش‌قدمان دوران جنگ بودند.

وی اضافه کرد: در تمام کوچه‌ها و محلات این شهر پر از شور و نشاط دخترانی است که باید توجه و دیده شوند و این برعهده من و شماست. امیدوارم روز به روز و لحظه به لحظه کنار هم و با هم قدم‌های خیری برداریم و برای آینده بهترین‌ها را به ارمغان بیاوریم.

در ادامه منا ابروفراخ، بخشدار مرکزی شهرستان رشت ضمن تبریک دهه کرامت و روز دختر و میلاد امام رضا(ع) اظهار کرد: امیدوارم همه کسانی که در حوزه تمدن و فرهنگ اسلامی کشور قدم بر می‌دارند، موفق باشند.

وی افزود: دهه کرامت یادآور دخت گرامی پیامبر(ص) حضرت زهرا(س) است، همچنین این دهه مبارک یادآور حضرت زینب(س) است که حماسه عاشورا را جاودان کردند که بدون توانمندی این بانو قطعا عاشورایی ساخته نمی‌شد .

بخشدار مرکزی رشت با بیان اینکه دهه کرامت یادآور توانمندی زنان کوی و برزن ایران اسلامی است، گفت: این دهه یادآور مادران، همسران و فرزندان شهدایی بوده که برای دفاع از اسلام، وطن و ناموس خود جان شیرین خود را نثار کردند.

ابروفراخ با تاکید بر اینکه بدون حضور زنان توانمند ارزش‌های دفاع مقدس به یادگار نمی‌ماند، ادامه داد: دهه کرامت فرصت مغتنمی بوده تا از زنان ایران و گیلان اسلامی تقدیر شود که همواره در آبادانی کشور نقش آفرینی می‌کنند.

یادآور می شود، دکتر تامینی نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، فاطمه قدیمی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری رشت، مونا ابروفراخ بخشدار مرکزی شهرستان رشت، مریم پوریوسفی مدیر مالی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان، محمود ثابت‌قدم رئیس هیئت مدیره موسسه پیشگامان، سید نعیم اشجاری نایب رئیس هیئت مدیره، سیدرضا ثابت‌قدم مدیر عامل موسسه، نیما اشجاری معاونت اجرایی و سایر اعضای هیئت مدیره، دکتر محمدرضا احمدی از دیپلمات‌های خوشنام ایران، سرهنگ پاسدار دیده‌بان، مهندس آزمایش از فرهنگیان و مدیر شهر صنعتی رشت و تعدادی از هنرمندان مطرح استان و جمعی از بانوان و دختران در این مراسم حضور داشتند. در پایان به تعدادی از حاضرین شرکت کننده در مسابقه به قید قرعه هدایایی اهداء و تجلیل شد.

captcha