کد خبر: 3353032
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۸

پیشرفت‌های علمی ایران برخاسته از مجاهدت خادمان نظام اسلامی است

گروه اجتماعی: رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان با بیان اینکه ایران جزو 5 کشور برتر سایبری جهان است، یادآور شد: این همه توانایی به برکت اسلام و ولایت و برخاسته از مجاهدت خادمان نظام اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سردار حسن حبیبی، رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس استان گیلان امروز، 4 شهریور در همایش بزرگ «تبیین شاخص‌های دولت اسلامی» که به مناسبت روز کارمند از سوی سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس استان گیلان در سالن بانک صادرات برگزار شد، یاد و خاطره شهدای استان گیلان علی‌الخصوص شهدای کارمند را گرامی داشت و اظهار کرد: شهیدان رجایی و باهنر الگوی خدمت‌گزاری برای کارمندان و همه اقشار جامعه هستند.

وی با اشاره به ویژگی‌های حکومت اسلامی، افزود: امام خمینی(ره) بر اساس تعالیم هستی‌بخش اسلام مدلی از حکومت اسلامی را بنا نهاد. حکومت اسلامی آن حکومتی است که هم معنویت را در جامعه ارتقاء می‌بخشد و هم عدالت، امنیت و توسعه جوامع بشری را به دنبال دارد لذا کار کردن در چنین نظامی حائز اهمیت و دارای ارزش‌های انسانی است.

سردار حبیبی ماهیت کار کارمند را «خدمت» دانست و تصریح کرد: مردم ولی‌نعمت حکومت اسلامی هستند و لذا کارمندان باید از این فرصت خدمت‌گزاری نهایت بهره را ببرند.

رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان با بیان اینکه نظام اسلامی با هدایت‌های پیامبرگونه امام و رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری یک تحول اساسی در جامعه ایجاد کرد، گفت: این نظام زندگی مردم را از وضعیت رقت‌بار دوران پهلوی رها ساخت. کشور ما امروز، با همت مردم و همه خدمت‌گزاران به نظام اسلامی، کرامت خاصی در دنیا پیدا کرده است.

وی با اشاره به پیشرفت‌های ایران بعد از پیروزی انقلاب، خاطرنشان کرد: امروز در پناه اسلام و ولایت در همه عرصه‌ها می‌درخشیم و با تفکر جهادی جزو 10 کشور برتر در ساخت و پرتاب ماهواره هستیم.  رتبه نهم تولید بیودارو و فناوری نانو، رتبه دوم در کشت سلول‌های بنیادی، رتبه ششم احداث سد و نیروگاه برق و رتبه اول در مبارزه با بیماری‌های واگیردار نشان‌دهنده توانمندی این ملت سرافراز است.

حبیبی با بیان اینکه ایران جزو 5 کشور برتر سایبری جهان است، یادآور شد: با وجود همه فشارها و تحریم‌ها، یکی از قدرت‌های موشکی دنیا محسوب می‌شویم. این همه توانایی به برکت اسلام و ولایت و برخاسته از مجاهدت خادمان نظام اسلامی است.

رئیس سازمان بسیج کارمندان سپاه قدس گیلان جهان اسلام را هدف توطئه‌های استکبار جهانی دانست و خاطرنشان کرد: این ظرفیت جهان اسلام است که موازنه قدرت بلوک شرق و غرب را بر هم زده و ایران را به عنوان الگو در میان کشورهای اسلامی معرفی می‌کند. امروز بیش از 20 درصد جمعیت جهان را مسلمانان تشکیل می‌دهند و 35 درصد منابع اقتصادی و نقاط استراتژیک دنیا در اختیار کشورهای اسلامی است لذا دشمن به نقش پیشتاز اسلام پی برده است و با تمام قوا تلاش می‌کند مانع شکل‌گیری بیداری اسلامی در منطقه شود. راه‌اندازی فتنه داعش و جریان تکفیری و ایجاد تفرقه در بین مسلمانان در راستای همین نقشه‌ شوم است.

captcha