کد خبر: 3360167
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۲

فعالیت‌های فرهنگی آستان حضرت معصومه(س) پیوست رسانه‌ای داشته باشد

کانون خبرنگاران نبأ: مدیر شبکه آموزش سیما گفت: باید با این پیوست رسانه‌ای همه کسانی که در قم توفیق تشرف ندارند، را از برنامه‌های فرهنگی اینجا بهره‌مند کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، دکتر حسین ساری در جلسه‌ای که برای دیدار با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) در سالن محراب حرم مطهر تشکیل شده بود، اظهار کرد: باید با این پیوست رسانه‌ای همه کسانی که در قم توفیق تشرف ندارند را از برنامه‌های فرهنگی اینجا بهره‌مند کرد.

وی با تقدیر از فعالیت‌های خوبی که در عرصه کودک و نوجوان در حرم مطهر اتفاق افتاده است، خاطر نشان کرد: آموزش‌هایی که برای کودکان باشد قطعا تأثیرگذاری بیشتری دارد و اهتمام حرم به حوزه نشان از درک درست این موضوع است.

ساری با تأکید براین‌که بسیاری از برنامه‌های حرم قابلیت تولید و بازپخش رسانه‌ای دارد، گفت: باید با همکاری خادمان فرهنگی حرم مطهر برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که مخاطبان تلویزیونی هم در برنامه‌ها دیده شوند و انتخاب موضوعات منحصر به افراد حاضر در حرم نباشد و بتواند عموم مردم را شامل شود.

وی پیشنهاد برگزاری کارگاه‌های تاریخی در موزه آستان مقدس را خوب ارزیابی کرد و گفت: از این طریق هم می‌توان تاریخ اسلام و به‌ویژه تاریخ تشیع را در محیطی جذاب ارائه داد و هم آثار موزه غنی قم را به مردم معرفی کرد.

وی با بیان تأکید رهبر انقلاب که همه کارها باید پیوست فرهنگی داشته باشد، گفت: ما هم این موضوع را در جلسات مختلف پیگیری می‌کنیم ولی آستان مقدس حضرت معصومه(س) که همه کارهایش فرهنگی است باید یک پیوست رسانه‌ای برای این فعالیت‌های فرهنگی داشته باشد.

مدیر شبکه آموزش سیما، با تأکید براین‌که آستان مقدس قم همواره می‌تواند الگوهایی را به جامعه معرفی کند، تصریح کرد: امسال در ماه مبارک رمضان الگوی خوبی از آموزش و قرائت ترتیل کودکان و نوجوان انجام شد که اگر تداوم داشته باشد و ضعف‌های مختصر آن در سال‌های بعد مرتفع شود، می‌تواند الگویی برای همه آستان‌های مقدس و حتی مساجد و حسینیه‌ها باشد.

مدیر سابق شبکه قرآن و رادیو قرآن، امکان استمرار برنامه‌های قرآنی در طول سال را یک فرصت مغتنم برای رسانه‌ها عنوان کرد و گفت: این برنامه‌ها علاوه بر تأثیرگذاری می‌تواند انس بیشتر خردسالان و کودکان و نوجوانان کمک شایانی کند.

وی رویکرد مجموعه حرم نسبت به مقوله رسانه را ستود و گفت: این حلقه مفقوده‌ای که در گذشته وجود داشت با این رویکرد می‌تواند منجر به استفاده تعداد بیشتری از مردم از فضای معنوی حرم شود.

محمدعلی بیطرفان

captcha