کد خبر: 3362119
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۱

حفظ کرامت بنیان خانواده مبحث اصلی کمیته امداد(ره) است

گروه اجتماعی: مدیرکل کمیته امداد گیلان با بیان اینکه رویکرد اساسی کمیته امداد بحث توانمندسازی اجتماعی و فرهنگی مددجویان است، گفت: تقویت عزت نفس و حفظ کرامت بنیان خانواده از مباحث اصلی در کمیته امداد(ره) است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، علیرضا محمدی، مدیرکل کمیته امداد استان گیلان امروز، 22 شهریورماه در نشست با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات این نهاد برگزار شد، با بیان اینکه برای اشاعه فرهنگ نودوستی و نیکوکاری در استان به همکاری خبرنگاران نیاز داریم، اظهار کرد: بیش از 36 سال از عمر پر برکت انقلاب می‌گذرد و این نهاد با دستور امام(ره) 22 روز پس از پیروزی انقلاب به جهت یاری محرومین و مستضعفین تاسیس شد.

وی افزود: در سالجاری اساسنامه امداد امام(ره) تغییر کرد، امروز رویکرد اساسی کمیته امداد بحث توانمندسازی اجتماعی و فرهنگی مددجویان است زیرا تقویت عزت نفس و حفظ کرامت خانواده‌ها از مباحث اصلی است، توانمندسازی در راستای مشاوره، اشتغال، بهداشت و درمان انجام می‌گیرد.

مدیرکل کمیته امداد گیلان گفت: امروز با توجه به منابع محدودی که داریم هدف این است که محرومیت و فقر را در کشور کاهش دهیم، به فرمان امام(ره) قوای سه گانه بعنوان پشتوانه کمیته امداد از این نهاد حمایت می‌کنند، شما اصحاب رسانه با فکر و قلم‌تان می‌توانید در توسعه و ترویج در این امر حسنه مشارکت داشته باشید.

محمدی ادامه داد: با توجه به اینکه در آستانه شروع سال تحصیلی هستیم بیشترین فعالیت‌های فرهنگی کمیته امداد، در حوزه آموزه‌های دینی و قرآنی است و امسال نیز جشن عاطفه‌ها با شعار «مهر در انتظار همدلی» در دو مرحله طی روزهای 26 و 27 شهریور و 8 مهرماه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: در بحث فرهنگی آموزش و مشاوره را برای خانواده‌ها داریم، جامع هدف ما زنان سرپرست خانوار، دختران بازمانده از ازدواج، دختران در شرف ازدواج، دانش‌آموزانی که دچار افت تحصیلی شده‌اند، است؛ سال گذشته 24 هزار نفر از آموزش و مشاوره در کمیته امداد بهره‌مند شدند.

مدیرکل کمیته امداد گیلان بیان کرد: کلاس‌های آموزشی با هدف تقویت دین باوری و اصول اعتقادی، ولایت‌مداری، تربیت اعتماد به نفس، ایجاد روحیه نشاط در خانواده‌ها و تقویت همگرایی با انقلاب اسلامی برای خانواده مددجویان تحت پوشش برگزار می‌شود.

محمدی با بیان اینکه در طول تابستان 3 کانون دائم و 16 کانون موقت در سراسر استان داشتیم، گفت: در تابستان میزبان دو هزار و 560 دانش‌آموز از 16 استان کشور در اردوگاه چابکسر بودیم.

وی در خصوص اعتبارت سال 93 افزود: اعتبار سال 93 بالغ‌بر 5 میلیارد و 283 میلیون ریال بوده که بیش از 2 میلیارد از محل کمک خیران و حدود 3 میلیارد ریال از محل کمک‌های امداد امام(ره) بوده است؛ همچنین سال گذشته جهت توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها حدود 12 هزار خانواده تحت آموزش قرار گرفتند چراکه معتقدیم قبل از اجرای طرح‌های اشتغالزایی و خودکفایی باید آموزش و مهارت لازم نهادینه شود و حدود 11 میلیارد ریال اعتبار صرف هزینه آن افراد شد و در برخی موارد از 70 هزار ریال تا 7 میلیون ریال  برای آموزش هر فرد هزینه شده است. سقف وام‌های اعتبار اشتغال از 5 میلیون تومان تا 50 میلیون تومان در زمینه‌های کشاورزی و دامپروری است.     

مدیرکل کمیته امداد گیلان تصریح کرد: با توجه به پیگیری در جذب اعتبار جزو 5 استان برتر بوده‌ایم، 46 میلیارد تومان اعتبار به استان اختصاص یافته که 36 میلیارد تومان به شهرستان‌ها تخصیص یافته است.

محمدی ادامه داد: کمیته امداد این توانایی را دارد که اگر دستگاه‌های دولتی یا خصوصی فرزندان مددجویان را جذب کنند تا دو سال حق بیمه این فرزندان توسط امداد پرداخت می‌شود همچنین وام قرض‌الحسنه به 11 هزار و 105 مددجو با اعتبار یک میلیون تا 3 میلیون تومان در قالب بهداشت، درمان، معیشت و تحصیل پرداخت کردیم.

وی در خصوص مسکن بیان کرد: از هفته دولت 93 لغایت هفته دولت سال 94، هزار و 107 واحد مسکونی با اعتبار بالغ بر 281 میلیارد و 375 میلیون ریال به بهره برداری رسیده است، همچنین 724 مورد مسکن تعمیر، تکمیل و بازسازی شده است؛ امسال با تعامل با بنیاد مسکن و بانک ملی ساخت هزار واحد مسکونی را در برنامه قرار داده‌ایم.

وی با اشاره به طرح محسنین گفت: 5 هزار یتیم در قالب طرح محسنین در استان داریم که فاقد پدر یا مادر هستند و همچنین 110 یتیم داریم که از وجود والدین محروم هستند که توسط 24 هزار حامی حمایت می شوند همچنین حامیان از 20 تا 90 هزار تومان در ماه به حساب این کودکان واریز می‌کنند، امسال 3 هزار و 300 فرزند در ماه مبارک رمضان حامی گرفتند و حتی توسط ویژه برنامه «ماه عسل» در ایام ماه مبارک رمضان 2 هزار و 749 نفر در کمیته امداد امام حامی دار شدند که 350 هزار نفر با امداد ارتباط گرفتند و 130 هزار نفر کمک‌هایشان جذب شد. افرادی که مایل هستند در امر طرح محسنین مشارکت داشته باشند می‌توانند به سایت کمیته امداد مراجعه کنند و عضو خانواده حامیان شوند.

captcha