کد خبر: 3364985
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳
اعلام مصوبات جلسه ۵۳۹ هیئت انتخاب و خرید کتاب؛

قرآن کریم در صدر انتخاب و خرید وزارت ارشاد قرار گرفت

گروه ادب: قرآن کریم در صدر فهرست هیئت انتخاب و خرید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، هیئت انتخاب و خرید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نتیجه جلسه 539 خود را که شامل کتاب‌های تصویب شده برای خرید است، در درگاه اینترنتی این وزارتخانه اعلام کرده است.

در این فهرست که 164 عنوان کتاب خریداری شده، قرآن کریم بیشترین تعداد انتخاب و خرید این هیئت را به خود اختصاص داد که این قرآن از سوی انتشارات غزلسرا و با ترجمه حجت‌الاسلام حسین انصاریان منتشر شده است، مجموع تعداد خریدهای این قرآن شامل 650 نسخه است که از این تعداد 150 نسخه به کتابخانه‌های عمومی و 500 نسخه نیز به ستاد عالی کانون‌های فرهنگی مساجد اختصاص یافته است.

«قصه‌های تصویری از جوامع‌الحکایات» نیز که 10 جلدی بوده و به قلم حسین فتاحی به نگارش درآمده، از سوی هیئت خرید از هر مجلد 600 نسخه از انتشارات قدیانی خریداری شده است که در مجموع شامل 6000 نسخه را دربرمی‌گیرد. قیمت هر یک از این جلدها 25 هزار ریال است.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ناشران محترمی که کتاب‌های خود را جهت بررسی، به هیات داده بودند، می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.mof.farhang.gov.ir/fa/home/book از نتیجه بررسی آگاهی یابند و در صورت تصویب کتاب‌ها، برای دریافت حواله خرید و تحویل کتاب‌ها، به دفتر صدور حواله دبیرخانه این هیات، واقع در ساختمان مرکزی وزارتخانه، طبقه سوم، اتاق 342 مراجعه کنند.

یادآور می‌شود، اعتبار کتاب‌های مصوب در پانصدو سی و نهمین جلسه هیئت انتخاب و خرید کتاب‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا تاریخ 30 آذرماه سال جاری است.

captcha