کد خبر: 3365276
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۵
رحمانی‌‌موحد عنوان کرد:

تأثیر دیدگاه‌های مختلف مدیریتی در تکریم زوار/ مراکز متولی زیارت را زیر یک سقف بیاوریم

گروه جامعه: معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با تأکید بر تأثیر نگاه‌های مدیریتی متولیان متعدد حوزه زیارت در تکریم زوار، گفت: اگر بتوانیم نگاه‌های مدیریتی را یکپارچه کنیم می‌توانیم به تکریم زوار در بخش‌های مختلف بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مرتضی رحمانی موحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، امروز یک‌شنبه 29 شهریور ماه طی نشستی خبری به تشریح برنامه‌های مرتبط با روز جهانی گردشگری مصادف با پنجم مهر ماه در کشور پرداخت.

وی با اشاره به اینکه دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری در سال جاری با مضمون فیلم، عکس، ایده‌های نو و خاطره‌نویسی برگزار می‌شود، گفت: نمایشگاه تخصصی مشارکت ملی گردشگری با رویکرد همدلی و همزبانی دوم تا پنجم مهر ماه در تپه‌های عباس‌‌آباد تهران با هدف معرفی ابعاد مختلف گردشگری و فرهنگ‌سازی گردشگری برگزار می‌شود.

رحمانی‌موحد افزود: در این نمایشگاه به معرفی اقوام و شاخصه‌های فرهنگی کشور که در توسعه گردشگری مؤثر هستند پرداخته می‌شود.

سیم کارت گردشگری رونمایی می‌شود

وی با اعلام این خبر که مراسم ملی روز گردشگری نیز در تهران و تمامی استان‌های کشور برپا خواهد شد، گفت: اختتامیه دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری نیز روز پنجم مهر ماه مصادف با روز جهانی گردشگری از ساعت 9 تا 12 در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار و علاوه بر معرفی و تجلیل از برگزیدگان این جشنواره از کارت صبای بیمه ایران، کارت اعتباری بانک سپه و سیک کارت گردشگری رونمایی خواهد شد.

از برترین‌های ملی در 30 حوزه فعالیت گردشگری تجلیل می‌شود

معاون گردشگری کشور همچنین اعلام کرد: روز پنجم مهر ماه از برترین‌های ملی در 30 حوزه فعالیت گردشگری تجلیل به عمل خواهد آمد و تصمیم داریم این برنامه تجلیل را به برنامه‌ای سالانه تبدیل کنیم.

بالاترین ورودی و خروجی گردشگری در کشور مذهبی است

در ادامه این نشست خبری رحمانی‌موحد در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا در خصوص بی‌توجهی به حوزه گردشگری مذهبی که بیشترین تعداد گردشگران ورودی و خروجی از کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: آمار عمده ورودی و خروجی گردشگری در کشور گردشگری مذهبی است و این نشان می‌دهد که این جاذبه در کشور وحداقل در بخش ورودی که به ما مرتبط است به خوبی پاسخ‌گوی نیازها است.

وی ادامه داد: بحث اهمیت دادن به این موضوع بحثی است که از جایگاه خوبی در سیاست‌های صنعت گردشگری ما برخوردار است. به عنوان مثال در بحث گردشگران عراقی که بیشترین آمار ورودی به کشور ما را با حدود یک و نیم میلیون نفر در سال تشکیل می‌دهند 12 تا 16 ماه طول کشید تا ساماندهی ورود این گردشگران به کشور صورت گرفت.

رحمانی‌موحد اعلام کرد: با دستگاه‌های مختلف در آستانه استقرار دفاتر و همکاری‌ها در خصوص گردشگران مذهبی هستیم البته متأسفانه در داخل عراق با تحولات سیاسی مختلف برخی از این طرح‌ها دچار افزایش یا کاهش سرعت اجرا می‌شوند.

بخش زیارت در دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری

وی با اعلام اینکه در بخش نمایشگاه دومین جشنواره مشارکت ملی گردشگری بخش زیارت وجود دارد، گفت: در بخش زیارت هم بحث آستان‌های مقدس مطرح هست هم اماکن متبرکه و هم امامزادگان که این مراکز متولیان مختلفی دارد که جمع‌کردن و آوردن این مراکز متولی زیر یک سقف کار ساده‌ای نیست و هر کدام دیدگاه‌های مدیریتی خود را دارند و دیدگاه‌های مدیریتی هر کدام در نحوه تعامل با زائر تأثیر می‌گذارد و ما اگر بتوانیم این نگاه‌های مدیریتی را در کل کشور یکپارچه کنیم قطعاً می‌توانیم به پاسخ‌گویی بهتری به تکریم زوار در بخش‌های مختلف بپردازیم.

رحمانی‌موحد اعلام کرد: اکنون با یکسری از گروه‌هایی مواجه هستیم که بدون داشتن مسئولیت اجتماعی و قانونی تور زیارت تشکیل می‌‌دهند. این افراد باید مسئولیت‌های قانونی و حرفه‌ای داشته باشند که متأسفانه ندارند و ما در تلاش هستیم اینها را ساماندهی کنیم.

captcha