به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، یکی از ایستگاههای مترو تهران که چندی پیش چند جلد قرآن را که برخی صفحات آن دو بار چاپ شده بود به مخاطبان عرضه میکرد، در پی انتشار خبر عرضه این قرآن مبنی بر اینکه «عرضه قرآنی که بخشهایی از آن دو بار چاپ شده است!» در تاریخ چهارشنبه، 18 شهریورماه، از خبرگزاری ایکنا درخواست کرد تا متنی را در این باره منتشر کند.
پیش از این یادآور میشود که قرآن یاد شده توسط یکی از ناشران قرآنی در اثر سهلانگاری، چاپ و عرضه شده است که برخی سورهها دو بار در آن تکرار شدهاند.
بر این اساس مدیر کتابستان ایستگاه مترو مربوطه درباره این قرآن که در یکی از ایستگاهها عرضه شده بود، توضیحاتی ارائه کرده است که در ادامه از نظر میگذرد؛
«چاپ قرآن در کشور تابع قوانین وزارت ارشاد و سازمان دارالقرآن است و همه قرآنها باید برای تأیید در رسمالخط و حتی اعرابگذاری مجوز این سازمان را کسب کنند. بدیهی است در صورتی که قرآنی واجد این شرایط نباشد موفق به اخذ مجوز نخواهد شد و سازمان دارالقرآن نیز در دورههای مختلف اسامی قرآنهای غیرمجاز را با ذکر نام ناشر اعلام میکند.
قرآن یاد شده نیز همه مجوزهای لازم را از سازمان دارالقرآن کسب کرده و اشکال پیش آمده به دلیل خطای فنی در صحافی و چاپخانه سبب شد تا تعداد اندک و معدودی از این قرآنها دارای صفحات تکراری شوند. کتابستان متروی (که نامش نزد خبرگزاری محفوظ است) به عنوان فروشگاه و یک توزیعکننده محدود این قرآن است و نه ناشر آن، لذا با توجه به اینکه خبرگزاری ایکنا برای حفظ آبروی ناشر، نام وی را از خبر مربوطه پس از درخواست وی حذف کرد، اما نام فروشگاه کتابستان مترو مورد نظر را ذکر کرده و این نه درست است و نه عادلانه. پس لطفاً این نکته را مورد توجه قرار دهید که فروشگاه نسبت به این موضوع هیچ مسئولیتی ندارد و در خبر کاملاً مظلوم واقع شده است.»
بنابراین گزارش، احمد حاجیشریف، معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم نیز طی گفتوگویی که در این باره داشت، به خبرنگار ایکنا گفت: مجوز لازم برای چاپ و نشر این قرآن از سوی سازمان دارالقرآن صادر نشده و مجوز صادر شده از سوی مرکز طبع و نشر قرآن بوده است؛ از این رو مسئولیتی از قِبَل آن متوجه این سازمان نیست.