کد خبر: 3366638
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۴
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان تاکید کرد:

اتمام پروژه‌های مرمتی بقاع و مساجد در گیلان

گروه اجتماعی: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: باید با توجه به نزدیک بودن ایام محرم و صفر پروژه‌های مرمتی بقاع و مساجد تسریع یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، رضا علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان روز گذشته، 31 شهریور در جلسه شورای اداری، با اشاره به در پیش داشتن هفته گردشگری، این ایام را فرصت خوبی برای انعکاس فعالیت‌های انجام شده از سوی این اداره‌کل خواند و اظهار کرد: تنویر افکار عمومی، ترسیم فضای کاری آینده و معرفی قابلیت‌های گیلان در سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این هفته به صورت ویژه صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه رونق اقتصادی گیلان با حضور مستمر و اثرگذار بخش خصوصی محقق می‌شود، خواستار تعامل با سرمایه‌گذاران در اجرای ویژه برنامه‌های هفته گردشگری شد.

علیزاده خواستار گزارش‌دهی مستمر و ماهانه از سوی واحدهای مختلف اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان شد و گفت: باید میزان رشد پروژه‌ها بصورت دقیق مشخص شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان تصریح کرد: باید با توجه به نزدیک بودن ایام محرم و صفر پروژه‌های مرمتی بقاع و مساجد تسریع یابد.

این مسئول با مهم قلمداد کردن پروژه‌های میراثی و حساسیت‌های موجود، خاطرنشان کرد: باید در مکاتبات اداری و روند پاسخگویی به قوانین و آیین‌نامه‌های اجرایی استناد شود.

علیزاده، پایبندی پرسنل به نظم و حفظ شانیت سازمانی را یک الزام خواند و افزود: حضور به موقع و مستمر، رعایت عفاف و حجاب و نیز توجه به چارچوب‌ها برای حضور در شبکه‌های اجتماعی با حساسیت بیشتری اجرایی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در به پایان موفقیت هنرمندان استان در جشنواره‌های اخیر کشوری اشاره کرد و گفت: لازم است مشکلات و موانع احتمالی هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی با حساسیت بیشتری از سوی کارشناسان این اداره‌کل مرتفع شود تا شاهد آسودگی خاطر و امنیت شغلی برای شاغلین در این حرفه باشیم.

طاهره رفعتی

captcha