کد خبر: 3383408
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۵
امام جمعه موقت بیرجند:

روح عزت و تبری از دشمن در جلسات امام حسین(ع) مورد توجه قرارگیرد

گروه اجتماعی: باید توجه کنیم روح عزت، غیرت، توکل برخدا و تبری از دشمن در جلسات امام حسین(ع) موج بزند و دشمن شناسی که نیاز امروز جامعه است به طور ویژه در جلسات مورد توجه قرار گیرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام علیجان دلدار، امام جمعه موقت بیرجند روز گذشته، 17 مهرماه در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند با اشاره به اینکه از منظر اسلام خانواده مقدس‌ترین نهاد جامعه است، گفت: هر میزان بنیاد خانواده مستحکم‌تر باشد جامعه اسلامی دوام آن بیشتر است به همین دلیل بیشترین فعالیت دشمن به سمت خانواد‌ه‌ها متمرکز شده تا استحکام خانواده‌ها را سست و از بین ببرند.



وی با بیان اینکه بنیان خانواده بر احترام، مودت و آرامش استوار است، به اصول تقویت مودت خانواده اشاره کرد و گفت: باید همسران احترام و کرامت متقابل را حفظ کنند و در هنگام صدا زدن با لحن زیبا در یکدیگر انرژی و محبت ایجاد کنند.



امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه رفتار امام(ره) در خانواده صمیمی و بر اساس احترام بود و به همسرش توجه ویژه نشان می‌داد، ادامه داد: به‌طور مثال تا وقتی خانم سر سفره غذا حاضر نمی‌شدند، امام دست به غذای خود نمی‌زد و منتظر آمدن همسرش می‌ماند.



دلدار بیان کرد: مشورت در زندگی مهم است و اگر همسران در کارهای مختلف همدیگر را جریان امور قرار دهند باعث احترام می‌شود و مهمترین مکان برای اوصاف رحمت خداوند خانواده است و زن و شوهر به عنوان مظهر رحمت خدا باید با یکدیگر به صورت کلامی و نوشتاری و رفتاری به هم محبت داشته و اظهار کنند.



وی تأکید کرد: اگر همسران به وظایف خود توجه کرده و به درستی آن را انجام دهند زمینه رشد برای افراد خانواده فراهم می‌شود.



امام جمعه موقت بیرجند با گرامیداشت هفدهم مهر ماه روز خانواده و تکریم از بازنشستگان، گفت: باید شخصیت بازنشستگان از نظر ملت و دولت حفظ شود و از تجارب آنان استفاده شود.



دلدار با بیان اینکه عرصه‌های فرهنگی یکی از زمینه‌های ورود بازنشستگان است، ادامه داد: باید هر فردی که بازنشسته می‌شود برای این دوران از زندگی خود تدبیری بیاندیشد.



وی با بیان اینکه در آستانه ماه محرم قرار داریم، تأکید کرد: باید توجه کنیم روح عزت، غیرت، توکل برخدا و تبری از دشمن در جلسات امام حسین(ع) موج بزند و دشمن شناسی که نیاز امروز جامعه است به طور ویژه در جلسات مورد توجه قرار گیرد.



 امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه باید جلسات عزاداری امام حسین(ع) باشکوه برگزار شود، عنوان کرد: باید سبک و سیاق عزاداری‌ها به‌گونه‌ای باشد که طولانی و مردم ‌آزاری نباشد و حقوق دیگران در آن مورد توجه باشد.



دلدار با تأکید بر اینکه در این ایام نذورات مردمی بسیار است، یادآور شد: باید هیأت مذهبی و محبان اهل بیت(ع) در این شرایط اقتصادی اولویت‌ها در هزینه‌کردها را مدنظر قرار دهند.

captcha