به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در این مراسم که عصر امروز 25 مهر با حضور مدیران جامعهالمصطفی(ص) و طلاب این مدرسه برگزار شد آیتالله تحریری از استادان المصطفی (ص) گفت: وجاهت پیدا کردن ما نزد خداوند، از طریق اولیای الهی این گونه است که باید ببینیم که این اولیا چگونه مسیر عبادت و خدمت به خالق را طی کردند.
وی افزود: مهمترین وظیفه ما در این مسیر، همان آگاهی پیدا کردن به دستگاه تربیتی امام حسین(ع) است؛ باید ببینیم که امام حسین(ع) چگونه ما را تربیت کردند؟ البته شناخت نوع تربیت امام حسین(ع) نیز خود، یک دنیایی دیگر است زیرا مربی امام حسین(ع) برترین بندگان خداوند در تاریخ بشریت بودند.
وی گفت: در این ایام باید به این نکته برسیم که این تربیت از سوی امام به شکلی انجام شد و باید همت بگماریم که این تربیت را به بهترین نحو در زندگی پیاده کنیم.
تحریری بیان کرد: تعلیم و تربیت، سختیهایی دارد ولی اگر کسی بخواهد به کمالات حقیقی برسد باید این سختیها را تحمل کند؛ امام باقر(ع) بیان کردند که عده ای نزد پدرم و ابن عباس آمدند و مشکلاتی را مطرح کردند، این دو بزرگوار این افراد را نزد امام حسین(ع) فرستادند؛ امام حسین(ع) فرمودند که فقر و بلای و کشته شدن سریعتر به محبان ما میرسد تا حرکت اسبهای سریع؛ یعنی اگر کسی محب است باید در این راه سختی بکشد.
وی گفت: حضرت فرمودند که اگر کسی با این گرفتاریها همراه نشود و با خواستههای نفسانی خود مبارزه نکند از ما نیست زیرا کمال واقعی ما در اتصال به این شخصیتهای برجسته عالم خلقت است.
این استاد حوزه بیان کرد: این اتصال به این کمالات، لوازمی دارد که انسان باید به آنها ملتزم شود؛ خداوند منازل شریفه را در گرو این گرفتاریها و مشکلات به اولیایش میدهد از این رو خط مشی صحیح زندگی کردن مواجه شدن با ناملایمات فکری، اخلاقی و اقتصادی و... است.
وی گفت: یکی از همین بلاها، مشکلاتی است که انسان از درون برای اخلاص تحمل میکند زیرا انسان ها همیشه به دنبال آن هستند که نام خود را بر سر زبان ها بیاندازند ولی کسی که به دنبال اخلاص است از این خواسته دست میکشد و پسند امام را ترجیح میدهد.
تحریری بیان کرد: همه ما باید سعی کنیم که مسیر این شهدایی که برای ترویج دین حق گام برداشتند را ادامه دهیم همان راهی که مرحوم حجتالاسلام والمسلمین غلام محمد فخرالدین از طلبههای المصطفی که مراسم امروز برای بزرگداشت اوست در آن راه گام برداشت.
این استاد سطح عالی حوزه خاطرنشان کرد: طلاب المصطفی(ص) باید سعی کنند که بهترین نیروهای مکتب اهل بیت(ع) در سراسر دنیا باشند که یکی از مهمترین لوازم این امر اتحاد و برادری است.