به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، امسال برای انگلیسیزبانان مقیم تهران سال متفاوتی بود، مثل هر سال مجبور نبودند به هیأتهایی بروند که بهرهای از سخنرانیها و مداحیها نبرند.
امسال در این شهر شلوغ 16 ملیونی هیأتی هم برای آنان تدارک دیده شده بود که میتوانستند به همراه خانواده خود در اجتماعی شرکت کنند که با زبانشان تکلم میکرد.
در اینجا مقتل و مداحی و سخنرانی و روضه و نوحهخوانی همه به زبان انگلیسی بود؛ دستاندرکان این هیات در ابتدا تصورشان حلقه کوچکی بود از آشنایانی که شمارههایشان را داشتند؛ تصور نمیکردند از این ابتکار تا حدی استقبال شود که در شام غریبان جایی برای سوزن انداختن نباشد.
حجتالاسلام والمسلمین امرودی، معاون محترم اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران در این حرکت پیشقدم شد؛ نماز خانه معاونت را در اختیار گذاشت و بانی بنرها و غذاها را خدا رساند.
روز اول 26 نفر آمدند اما شب بعد تعداد دو برابر شد و در روز آخر به 200 نفر رسید؛ مرضیه هاشمی با اشکهای چشم هقهقکنان مقتل میخواند، موسیپور با صوت حزینش زیارت عاشورا قرائت میکرد، توکلی مداحی میکرد، حسینی سخنران بود و روضه انگلیسی میخواند. امیرسلیمان سنی مذهب هم که تازه از آمریکا آمده بود شعرهای آتشین میخواند و اشک بود که چشمها را آبیاری میکرد.
فضای معنوی خاصی دلها را هرشب به کربلا میبرد؛ خبر توسط آیتالله رشاد به حضرت آقا رسید و خبر اظهار رضایت و شادمانی ایشان ازین واقعه به ما رسید و چه بهارآور بود.
روزهای بعد خبرنگاران شبکههای مختلف خبری از راه رسیدند برای تهیه گزارش و پخش آن در بخشهای ویژه خبری، شبکه خبر، شبکه 3 و شبکه پرس تی وی و سایر خبر گزاریها.
پیامهای رسیده از شرکتکنندگان بسیار تشویقکننده و شعفآور است، همه از آفرینش یک فضای متفاوت اظهار خوشحالی و مسرت میکنند.
کارمندان شیعه سفارتخانههای خارجی، کارکنان شیعه شرکتها، اساتید دانشگاهها و دانشجویان رشته زبان انگلیسی دانشگاهها را میبینی که کم کم از راه میرسند و هر کسی میخواهد کاری کند و سهمی داشته باشد؛ عاشقان اباعبدالله(ع) از 5 قاره جهان زیر یک سقف گر هم آمده اند تا از حسین بگویند و بشنوند و دمی با دردهای حسین بنالند.
و هنگامی که شام غریبان به پایان رسید همه میگفتند چه زود تمام شد و درخواست مصرانه برای ادامه راه؛ زین پس نیز قرار است روزهای پنجشنبه این تجمع برای قرائت دعای کمیل دوباره صورت گیرد.
دیگر نمازخانه ایوان شمس برای خارجیهای مقیم تهران هم نامیست آشنا؛ پاتوقی برای آنانی که با امام حسین(ع) احساس هم خونی میکنند.