کد خبر: 3395134
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۳

بیت «موسوی‌بلده» میزبان عاشقان قرآن و عترت + فیلم و عکس

گروه فعالیت‌های قرآنی: منزل استاد سیدمحسن موسوی بلده، شب گذشته، چهارم آبان‌ماه، میزبان جمعی از عاشقان قرآن و عترت بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شب گذشته چهارم آبان‌ماه منزل سیدمحسن موسوی‌بلده، میزبان تعداد زیادی از علاقه‌مندان به قرآن و عترت بود تا علاوه بر تلاوت قرآن به اقامه عزای سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) بپردازند.
در ابتدای این مراسم که از ساعت 20 تا 23 ادامه داشت، زیارت عاشورا توسط یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) قرائت شد و در ادامه آن نیز «سیدیوسف دورود» از قاریان ممتاز کشورمان به تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت.


در ادامه این مراسم نیز «اسکندری»،‌ قاری و کارشناس تفسیر قرآن کریم علاوه بر تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید به بیان سخنان کوتاهی در زمینه لزوم داشتن حیا پرداخت.
وی در ابتدای سخنان خود با طرح این سوال که نخ تسبیح و ناموس هر مسلمان چه چیزی است، گفت: حیا، نخ تسبیح و ناموس هر مسلمان است و زمانی که حیا از زندگی گرفته شود، همه چیز تمام خواهد شد.

این مفسر قرآن کریم با تأکید بر اینکه شیاطین از سال‌ها قبل که شاید حتی به 50 سال پیش هم برگردد این نخ تسبیح را پیدا کرده‌اند، تصریح کرد: برای همین است که خانواده‌ها مخصوصاً خانواده‌های مذهبی‌تر از بی‌حیا شدن جوانان خودشان به شدت واهمه دارند.
اسکندری در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بیان نمونه‌هایی از تأثیرات داشتن حیا و بی‌حیا بودن در واقعه کربلا پرداخت و حرابن یزید ریاحی را یکی از افراد با حیای این واقعه عنوان کرد و گفت: اولین با حیایی این شخصیت زمانی صورت گرفت که با سپاه امام حسین(ع) روبرو شد و دعوت امام(ع) را برای خواندن نماز با سپاه ایشان رد نکرد.


وی تصریح کرد: از سوی دیگر شخصیت‌های بی‌حیا در سپاه مقابل امام حسین(ع) وجود داشتند که یکی از نمونه‌های آن عمر بن سعد است که با بی حیایی تمام اولین تیر را به سمت سپاه امام(ع) رها می‌کند و می‌خواهد نزد عبیدالله بن زیاد شهادت دهند که اولین تیر را او رها کرده است، این نمونه کامل بی‌حیایی است و این بی‌حیایی عمر بن سعد و حیایی که حر داشت دو سرنوشت متفاوت برای این دو رقم زد.
این قاری قرآن کریم در ادامه با بیان اینکه حیا رکن رکین سبک زندگی ایرانی و رگ حیات ایرانیان است، به بیان برخی روایات در زمینه داشتن حیا پرداخت و بیان کرد:  پیامبر اکرم(ص) فرموده است: «خردمندترین افراد باحیاترین آنهاست».


اسکندری یکی از مراتب حیا را حیا از خود عنوان کرد و گفت: در واقعه کربلا زمانی که حضرت زینب(س) دو فرزند خود را از دست می‌دهد از روبرو شدن با حضرت امام حسین(ع) خودداری می‌کنند،‌ عده‌ای عقیده دارند که به خاطر حیا از امام(ع) بوده است، اما این کار به دلیل حیا از خود بوده است که فرزندان بیشتری برای تقدیم کردن به نهضت عاشورا نداشته است.


این مفسر قرآن کریم در بخش پایانی صحبت‌های خود به حیا حضرت موسی(ع) در زمان وارد شدن به شهر مدین و برخورد ایشان با دختران حضرت شعیب(ع) اشاره کرد و گفت: این برخورد که در قرآن کریم آمده است نمونه کاملی از داشتن حیا است.
وی در ادامه به تلاوت آیاتی از سوره مبارکه قصص که در آن داستان ورود حضرت موسی(ع) به شهر مدین را تعریف کرده است، پرداخت که مورد توجه حاضران در این مراسم قرار گرفت.
در ادامه این مراسم نوبت به ابتهال سیدحسین موسوی‌بلده رسید و در ادامه آن نیز سهیل محمودی از شاعران معاصر کشورمان یکی از غزلیات خود که در رثای امام حسین(ع) بود، قرائت کرد.
در ادامه نیز محمدرضا پورزرگری،‌ قاری بین‌المللی کشورمان به تلاوت آیاتی از سوره‌های مبارکه کهف، الرحمن و فجر پرداخت. بخش پایانی این مراسم مداحی چند نفر از ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بود.

گزارش تصویری مجلس عزاداری حضرت سیدالشهداء در منزل استاد «محسن موسوی بلده»

captcha