کد خبر: 3402803
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
جبارزاده:

آئین‌های عزاداری امام حسین(ع) مانور امنیتی در برابر تهدیدات دشمنان است

گروه اجتماعی: استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه آئین‌های عزاداری امام حسین(ع) یکی از مانورهای امنیتی در برابر تهدیدات دشمنان است، گفت: برگزاری این آئین‌ها بدون کوچک‌ترین مشکل امنیتی نشانه عزت، عظمت و امنیت جمهوری اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی روز گذشته، پنجم آبان ضمن قدردانی از حضور باشکوه مردم استان در آئین‌های عزاداری و سوگواری شهدای کربلا در دهه اول محرم، اظهار کرد: علی‌رغم تهدید گروه‌های تکفیری و ضدانقلاب این مراسم بدون هیچ‎‏گونه مشکلی در سطح استان برگزار شد.

وی از تلاش، صمیمیت و همدلی همه نیروهای مسلح و تلاشگران عرصه امنیت استان در تامین امنیت مراسم‌های عزاداری قدردانی کرد و گفت: این مراسم‌ها یکی از مانورهای امنیتی استان در برابر تهدیدات دشمنان بود.

جبارزاده با اشاره به برگزاری مراسم تاسوعای حسینی در استانداری آذربایجان شرقی، افزود: حضور هزاران نفر از مردم بدون حفاظ امنیتی در مرکز حکومت استان نشانه‌ای از وجود امنیت و حاکی از عزت و عظمت نظام جمهوری اسلامی است.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه امیدواریم عزاداری مردم ولایتمدار استان مورد قبول درگاه احدیت قرار گیرد، ادامه داد: انقلاب اسلامی ما برخاسته از پیام خونین حضرت اباعبدالله الحسین(ع) است و مردم ما خط مشی آن بزرگوار مبنی بر عدم قبول هرگونه ظلم و ستم را ادامه خواهند داد.

captcha