کد خبر: 3404955
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
از ابتدای سال‌‌جاری تاکنون؛

بیش از 12 میلیارد ریال زکات در کهگیلویه و بویراحمد جمع‌آوری شد

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد از جمع‌آوری بیش از 12 میلیارد ریال زکات در سطح استان از ابتدای سال‌‌جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد سرفراز آوری، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد امروز، 6 آبان ماه از جمع‌آوری بیش از 12 میلیارد ریال زکات در سطح استان از ابتدای سال‌‌جاری تاکنون خبر داد.
وی گفت: قرآن کریم برای برقراری تعادل و توازن میان فقر و غنا در جامعه، به مؤمنان دستور داده تا از طریق انفاق، سعی کنند شکاف طبقاتی را به حداقل برسانند و در این راستا در آیات فراوانی به تشویق انفاق کنندگان پرداخته است.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد افزود: این میزان زکات جمع‌آوری شده در زمینه کمک به نیازمندان، احداث طرح‌های عمرانی، مسجد و حسینیه و فعالیت‌های خدماتی، رفاهی نیازمندان هزینه می‌شود.
آوری پرداخت زکات را از فرایض دینی دانست و عنوان کرد: زکات هم مبنای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و الهی دارد که مبنای الهی آن کمک به افراد بدهکار و جنبه اقتصادی آن کم کردن فاصله طبقاتی در جامعه است.
وی با تاکید بر لزوم نهادینه کردن فرهنگ زکات در استان،یادآور شد: باید با همکاری و مشارکت قشرهای مختلف مردم فرهنگ پرداخت زکات را در جامعه نهادینه کرد و با ترویج و توسعه فرهنگ زکات و تشویق زکات‌دهندگان و برنامه‌ریزی مؤثر می‌توان شاهد افزایش و رشد روزافزون پرداخت زکات بود.

captcha