کد خبر: 3421713
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
تمهیدات دانشگاه‌ها در سی‌امین جشنواره ملی قرآن؛

دانشگاه پیام نور و تلاش برای درخشش دوباره در جشنواره ملی قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: دانشگاه پیام نور امسال و در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به‌دنبال درخششی همچون دوره گذشته است، اما این درخشش نیازمند یک‌سری تمهیدات است که باید دید این تمهیدات اندیشیده شده است یا خیر.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دانشگاه پیام نور سومین دستگاه دانشگاهی است که فعالیت‌ها و اقدامات آن برای سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور مورد بررسی قرار گرفته است.
این دانشگاه سال گذشته میزبان بیست و نهمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور بود، جشنواره‌ای که اگرچه ایراداتی به آن وارد بود اما برنامه‌ریزی صورت گرفته در آن دوره از مسابقات و برخی اقدامات صورت گرفته باعث شد تا انتظارات از میزبان دوره آینده جشنواره به مراتب بالا برود.
دانشگاه پیام نور که سال‌ها عنوان پرجمعیت‌ترین دانشگاه کشور را با خود یدک می‌کشید و البته همچنان نیز به همین صورت است، سال گذشته از میزبانی جشنواره نهایت استفاده را برد و توانست رتبه‌های خوبی را از آن خود کند و به نوعی دستگاه‌های دانشگاهی را با کسب رتبه‌های برتر غافلگیر کرد.
این دانشگاه سال گذشته در بین هشت دستگاه دانشگاهی که در جشنواره ملی حضور داشتند، در بخش اصلی جشنواره که بخش شفاهی آن بود و در اصفهان برگزار شد با کسب چهار رتبه اولی، پنج رتبه دومی و چهار رتبه سومی بعد از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که به طور سنتی هر سال در صدر جدول است، جایگاه دوم را از آنِ خود کند.
این دانشگاه هر چند در رده‌بندی تمامی رشته‌های جشنواره، رتبه سوم را بعد از وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی کسب کرد، اما در نهایت و در جدول رده‌بندی نهایی، دستگاه‌هایی همچون وزارت بهداشت، دانشگاه علوم و معارف و حتی دانشگاه آزاد اسلامی را پائین‌تر از خود دید.
این در حالی بود که تا پیش از آن انتظار چندانی از این دانشگاه وجود نداشت و در واقع نگاه‌ها بیشتر معطوف شرکت‌کننده‌های دستگاه‌هایی همچون وزارت علوم، دانشگاه علوم و معارف، ‌دانشگاه علوم پزشکی و ... بود.
این دانشگاه که از یک سیستم برنامه‌ریزی بسیار مناسبی برای برگزاری جشنواره‌های خود استفاده می‌برد، با استفاده از همین برنامه‌ریزی امسال اولین دستگاهی بود که مرحله کشوری جشنواره داخلی خود را در اردیبهشت‌ماه برگزار کرد. جشنواره قرآنی دانشگاه پیام نور امسال میزبان 16 هزار شرکت‌کننده در بخش دانشجویان بود و حالا نفرات برگزیده این 16 هزار نفر به‌عنوان نماینده این دانشگاه در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان حضور خواهند داشت.
دانشگاه پیام نور امسال و در سی‌امین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور 83 شرکت‌کننده در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های حفظ، قرائت، خوشنویسی،‌ مقاله، شعر، اذان، تذهیب، پوستر، نرم‌افزار، وبلاگ‌نویسی و ... دارد تا به این ترتیب امید زیادی به تکرار درخشش دوره گذشته این مسابقات داشته و به همه ثابت کند که درخشش دوره گذشته شانسی نبوده است.
این دانشگاه امسال برای تقویت و رساندن نفرات برتر جشنواره داخلی خود به اوج آمادگی، یک اردوی آموزشی را تدارک دیده است. این اردوی آمادگی در مشهد مقدس و اواسط مهرماه امسال برگزار شد. در این دوره آمادگی اساتید برجسته کشوری در بخش‌هایی همچون تجوید، صوت و لحن، مفاهیم و مداحی به آموزش نمایندگان این دانشگاه در جشنواره ملی پرداختند.
حالا یکی از پرجمعیت‌ترین دانشگاه‌های کشور در سی‌امین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد، به خصوص در رشه قرائت تحقیق که دو نفر از قاریان برجسته و ممتاز را روانه این مسابقات کرده است، «مهدی غلام‌نژاد» و «سعید پرویزی» دو قاری ممتاز کشورمان هستند که طی چند سال اخیر در فینال مسابقات سراسری قرآن سازمان اوقاف نیز حضور داشته‌اند و حالا به‌عنوان نماینده دانشگاه پیام نور در جشنواره ملی نیز حضور دارند تا یک تنه سطح جشنواره را در رشته قرائت بالا ببرند.

captcha