کد خبر: 3444641
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸

کتاب «اذان؛ ندای حق» به چاپ دوم رسید

گروه اندیشه: کتاب حجت‎الاسلام ایوب نجفی سردرودی، مدرس و کارمند دانشگاه آزاد اسلامی تبریز، باعنوان «اذان؛ ندای حق» به چاپ دوم رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، کتاب «اذان؛ ندای حق» توسط انتشارات پژوهش‎‌های دانشگاه ویژه اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‎‏ها به تیراژ هزار نسخه منتشر شده است.

حجت‎‏الاسلام نجفی در این کتاب ارزش و مقام رفیع اذان و اقامه را از دیدگاه قرآن و روایات اسلامی که از پیامبر اکرم(ص) و ائمه معصومین(ع) نقل شده، بررسی کرده است.

اذان چیست، اذان در اصطلاع شرع، اذان در قرآن کریم، فلسفه اذان، جذابیت و تأثیر اذان، اذان شیعه، کیفیت اقامه، تثویب در اذان، احکام اذان و داستان‌‎های اذان بخشی از مطالب گردآوری شده دراین کتاب است.

چاپ اول کتاب «اذان؛ ندای حق» شهریورماه 94 بوده و این مدرس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز پیش از این کتابی تحت عنوان زیارت عاشورا در سیره فقها و بزرگان شیعه را به چاپ دوم رسانده و مورد تقدیر معاونت شهرداری تبریز قرار گرفته است.

captcha