کد خبر: 3447804
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰
لطفی:

ایلام بهتر از سال گذشته آماده پذیرایی از زائران حسینی است

گروه سیاسی: امام جمعه ایلام با تأکید بر اینکه مرز مهران امن‌ترین و نزدیک‌ترین مرز برای تردد زائران اربعین است، گفت: امسال نیز ستاد مردمی اربعین در همه شهرستان‌ها تشکیل ‌شده و قطعاً بهتر از سال گذشته به زائران خدمات‌دهی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدنقی لطفی، نماینده ولی فقیه در ایلام روز گذشته، 22 آبان در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با تأکید بر اینکه مرز مهران امن‌ترین و نزدیک‌ترین مرز برای تردد زائران اربعین است،  اظهار کرد: چون در آستانه اربعین حسینی هستیم و استان ایلام و مرز مهران میزبان ده‌ها هزار زائر حسینی برای حضور در این مراسم در کشور عراق است، لذا از مردم استان خواستاریم همچون سال گذشته پای‌کار بیایند و از زائران امام حسین(ع)، پذیرایی کنند.
وی با تشکر و قدردانی از مردم مرکز و همه شهرستان‌های این استان در راستای پذیرایی از زائران در سال گذشته، گفت: سال گذشته مردم ولایتمدار ایلام با آغوش باز از 2 میلیون نفر پذیرایی کردند و آبروی استان را حفظ کردند. امسال نیز ستاد مردمی اربعین با ریاست استاندار و فرمانداران در همه شهرستان‌ها تشکیل ‌شده و قطعاً بهتر از سال گذشته به زائران امام حسین(ع) خدمات‌دهی خواهد شد.

در حق مهمان‌نوازی و ولایتمداری استان ایلام جفا نشود
نماینده ولی ‌فقیه در ایلام با انتقاد شدید از اظهار نظر برخی مسئولان در صدا و سیما مبنی بر اینکه، ایلام برای تردد زائران امن و مناسب نیست، افزود: متأسفانه برخی مسئولان در رسانه ملی طوری صحبت می‌کنند که انگار امنیت در ایلام وجود ندارد و اینکه جاده نیست ربطی به مردم ایلام ندارد و نباید در حق مهمان‌نوازی و ولایتمداری استان ایلام جفا شود.
لطفی با تأکید بر اینکه سال گذشته مردم همیشه درصحنه ایلام با تمام توان و حتی خانه‌های خود را به‌ صورت رایگان در خدمت زائر اربعین قراردادند، تصریح کرد: مسئولان مربوطه اگر می‌خواهند در قلمرو مسئولیتشان مشکلی پیش نیاید باید در راستای حل مشکلات تلاش کنند. 
امام‌ جمعه ایلام بابیان اینکه این استان امسال بسیار بیشتر از سال گذشته آماده پذیرایی و خدمات‌دهی به زائران اربعین است، افزود: متأسفانه انعکاس خدمات مردم استان به زائران اربعین در سال گذشته توسط رسانه ملی بسیار کم و ضعیف بود.
وی گفت: در طرف کشور عراق امکانات بسیار کمی وجود دارد اما در داخل استان ایلام  امکانات بسیار زیاد و مهمان‌نوازی مردم ایلام زبان زد است، لذا نمی‌دانم چرا برخی مسئولان در این راستا بی‌فکر و منطق حرف می‌زنند، همه دستگاه‌ها با تمام توان آماده خدمات‌دهی و تأمین امنیت زائران اربعین از مرز مهران هستند و اینکه برخی مسئولان می‌گویند از مرز مهران تردد نکنید پذیرفتنی نیست.
نماینده ولی ‌فقیه در ایلام در ادامه با اشاره به شهادت سردار سرافزار و جانباز دوران دفاع مقدس شهید صارم طهماسبی، گفت: مردم استان در تشیع پیکر این شهید سنگ تمام گذاشتند و با حضور گسترده خود نشان دادند تا آخرین قطره خون خود از نظام و انقلاب دفاع خواهند کرد و هنوز عطر شهادت در این استان به مشام می‌رسد.

موضع‌گیری رهبری نقشه‌های شوم دشمنان را خنثی می‌کند
لطفی در ادامه با اشاره به اینکه آمریکا برجام را عاملی مهم برای مهار استراتژیک ایران و تغییر معادله قدرت در داخل ایران قلمداد می‌کند، تصریح کرد: موضع‌گیری رهبری و هشدارهای مکرر رهبر انقلاب نقشه‌های شوم دشمنان را نقش بر آب کرده است.
امام جمعه ایلام با بیان اینکه برخورد با بدحجابی به‌عنوان بزرگ‌ترین منکر باید در دستور کار نیروهای امنیتی به‌ویژه نیروی انتظامی قرار گیرد چراکه بدحجابی و بی‌حجابی در کشور یکی از مصادیق بارز نفوذ فرهنگی  دشمن است، خاطرنشان کرد: ضمن تشکر از سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی در راستای برخورد با پدیده بدحجابی و بی‌حجابی، باید همه دستگاه‌های در این زمینه وارد عمل شوند.

توسعه علم، دانش و پژوهش مهم‌ترین عامل موفقیت یک کشور است
وی در ادامه به 19 آبان روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه اشاره کرد و افزود:  اساسی‌‌ترین و مهم‌ترین عامل موفقیت یک کشور توسعه علم، دانش و پژوهش است.
لطفی در ادامه با اشاره به 24 آبان، ‌روز بزرگداشت علامه طباطبایی و روز کتاب و کتاب‌خوانی خاطرنشان کرد:  جایگاه کتاب و کتاب‌خوانی در رشد و تعالی و پیشرفت جامعه در عرصه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بی‌بدیل است.
نماینده ولی ‌فقیه در استان، ادامه داد: کتاب‌خوانی برای مردم یک فریضه بوده و اگر بخواهیم جامعه ما یک جامعه پویا و پیشرو باشد باید مردم کتاب‌خوانی را یک وظیفه ملی و دینی تلقی کنند متأسفانه طبق آمارهای ارائه‌شده از نهادهای ذی‌ربط سرانه کتاب‌خوانی در جامعه ایرانی بسیار پایین است.
امام‌ جمعه ایلام در ادامه با تشکر از رئیس ‌جمهور و هیئت دولت در راستای اختصاص اعتبار برای جبران خسارت‌های سیل در استان گفت: از همه مسئولان و دستگاه‌های که در سیل اخیر به مردم خدمات‌دهی کردند تشکر و قدردانی می‌کنیم.

captcha