کد خبر: 3453860
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۵

اجتماع میلیونی زائران اربعین نماد اقتدار جهان اسلام است

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی تالش با بیان اینکه حرکت زائران کربلای معلی در اربعین حسینی در معرض دید همه جهان است، گفت: اجتماع میلیونی زائران اربعین حسینی نماد اقتدار جهان اسلام است.

حجت‌الاسلام حسن ملائکی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی تالش در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، اظهار کرد: متاسفانه دشمنان از دیرباز به سبب اهمیت و ارزش قیام عاشورا قصد داشته و دارند که ارزش های این مکتب و اهداف قیام امام حسین(ع) را بی محتوا جلوه دهند، غافل از این که مردم ما هوشیار بوده و توطئه های آنان را خنثی می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) برای اصلاح امور امت جدش رسول الله(ص) قیام کرد و به شهادت رسید، لذا فرهنگ عاشورا با سیاست پیوندی ناگسستنی دارد، افزود: دین ما نمی تواند از سیاست جدا باشد، اما دشمن همواره به دنبال این است که این کار انجام شود.

حجت‌الاسلام حسن ملائکی با بیان اینکه امام حسین(ع) برای انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر به شهادت رسیدند، یادآورشد: از این رو وظیفه ماست که این مسئله را فراموش نکرده و ادامه دهنده راه این امام بزرگوار برای انجام فریضه امر به معروف و نهی ازمنکر باشیم.

وی با بیان اینکه حرکت زائران کربلای معلی در اربعین حسینی در معرض دید همه جهان است، گفت: اجتماع میلیونی زائران اربعین حسینی نماد اقتدار جهان اسلام است، وارد شدن به این راه، کمال سعادت برای انسان است و کوچک ترین قدم در این راه، بسیار بزرگ است.

این مسئول فرهنگی در پایان با بیان اینکه باید زندگی ما رنگ و بوی حسینی به خود بگیرد، خاطرنشان کرد: اگر در زبان نام امام حسین(ع) را جاری می‌کنیم باید در مسیر وی نیز گام برداشته و به سیره ایشان عمل کنیم.

captcha