بهروزکریم نژاد عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب گفت: با اشاره به گذشت 3 دوره از عمر اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور و با توجه به مشکلاتی از قبیل شناخت مردم و دولت که در اتحادیه قبلی بهوجود آمد، تلاش شد که اتحادیه مؤسسات قرآنی در بین آحاد مختلف مردم و دولت تثبیت شود تا بتوانیم برای اجرای طرحهای قرآنی با توجه به شناخت قبلی بهتر عمل کنیم.
وی با اشاره به توانمندی مؤسسات قرآنی سراسر کشور، افزود: بارها شاهد بودهایم که اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی و مؤسسات قرآنی توانستند با برگزاری طرحهای بزرگ قرآنی بین مردم و دولت بیشتر شناخته شوند و تقریباً به رسمیت نسبتاً خوبی بین جامعه رسیدند و فعلاً بعد از گذشت چند سال از عمر اتحادیه مؤسسات قرآنی باید در انتخابات شرایط را طوری انتخاب کنیم که افراد منتخب با ارائه طرحهای مناسب و بررسی آسیبهای مختلف جامعه، در روند رو به رشد ترویج فرهنگ قرآنی گامهای مؤثری بردارند.
مسئول کارگروه توانمندسازی مؤسسات قرآنی در ادامه تصریح کرد: بر اساس اساسنامه موجود تعداد سهمیههایی که برای انتخابات به استانهای کشور میدهند، یکی از دلایلی است که نمیتوانیم از تمام ظرفیتهای استانهای کشور برای به تحقق رسیدن اهداف بلند و بزرگ قرآنی استفاده کنیم. استانهایی که تعداد بیشتری مؤسسه دارند قطعاً در اتحادیه کشوری اعضای بیشتری حضور داشته که این امر موجب میشود، ما نتوانیم از تمام ظرفیتهای کشور در ترکیب جدید اتحادیه بهرهمند شویم.
وی در پایان پیشنهادی را مطرح کرد و گفت: پیشنهاد میشود که نمایندگان استانهای کشور که در چهارمین دوره انتخابات هیئت مدیره و مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور، در مشهد مقدس حضور پیدا میکنند با بصیرت کامل وارد شده و افرادی را انتخاب کنند که دارای طرح، برنامه و چشمانداز هستند تا بتوانیم با انتخاب این افراد گامهای مؤثری در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه برداریم.