کد خبر: 3462590
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۵
صفی‌یاری:

تشکیل امت واحد راهبرد قرآن‌کریم است

گروه سیاسی: مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: تشکیل امت واحد راهبرد و سیاست قرآن‌کریم است، بر همین اساس هر گونه اختلاف و تفرقه بین جوامع مسلمان در شأن جامعه اسلامی و مورد پذیرش نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام مسعود صفی‌یاری، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، در سخنرانی پیش از خطبه‌های دیروز نمازجمعه زنجان اظهار کرد: خداوند وجود مقدس نبی‌مکرم اسلام (ص) را دلیل آفرینش قرار داده و او را به عنوان اسوه و الگوی حسنه برای همیشه تاریخ معرفی کرده است.

وی با اشاره به جایگاه پیامبر اکرم در نزد خدا و ملائکه، گفت: خدای متعال در آیه 56 از سوره مبارکه احزاب می‌فرماید: «ان الله وملايكته يصلون علي النبي يا ايها الذين آمنوا صلوا عليه وسلموا تسليما»؛ «خدا و فرشتگانش بر روان پاک این پیغمبر درود میفرستند شما هم ای اهل ایمان بر او صلوات و درود بفرستید و با تعظیم و اجلال بر او سلام گوئید» که این مساله اهمیت و جایگاه خاتم پیامبران را به خوبی بیان می‌کند.

حجت‎‌الاسلام صفی‌یاری با تبریک فرا رسیدن هفته وحدت، تصریح کرد: نام‌گذاری این هفته اقدام مدبرانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در جلوگیری از تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف و تفرقه بین برادران شیعه و سنی بود تا دشمن که به خاطر تفاوت در یک روز می‌خواست تفرقه‌افکنی کند، این تهدید تبدیل به یک فرصت شده و یک هفته جشن و شادی در ولادت پیامبر خاتم (ص) و زمینه اتحاد هر چه بیشتر مسلمانان باشد.

این مسئول با اشاره به اینکه طبق نص صریح قرآن، تشکیل امت واحد راهبرد قرآن‌کریم است، تاکید کرد: خدای متعال در آیه 103 سوره مبارکه آل عمران می‌فرماید: «واعتصموا بحبل الله جميعا ولا تفرقوا...»؛ « و همگی به رشته دین خدا چنگ زده و به راههای متفرق نروید...» می‌توان به روشنی دریافت تشکیل امت واحد راهبرد و سیاست قرآن‌کریم است، بر همین اساس هر گونه اختلاف و تفرقه بین جوامع مسلمان در شأن جامعه اسلامی و مورد پذیرش نیست.

حجت‌الاسلام صفی‌یاری با بیان اینکه تبلیغات اسلامی استان در راستای هم‌افزایی برنامه‌های مردمی در این ایام نظارت ویژه خواهد داشت، تاکید کرد: مردم زنجان که در بزرگداشت ایام سوگواری سالار شهیدان حضور چشم‌گیری داشته و به عنوان الگوی سایر شهرها و استان‌ها و همه دلدادگان اهل‌بیت (ع) شده‌اند باید در اعیاد اسلامی نیز این حضور چشم‌گیر را به منصه‌ظهور برسانند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی نیز بر پایه اتحاد به پیروزی رسید و امروز نیز رمز حفظ انقلاب در حفظ اتحاد و وحدت است و دشمن نیز با اشراف به این مسئله وحدت مسلمانان به‌ویژه ملت ایران را نشانه گرفته است.

صفی‌یاری با اشاره به اینکه نص صریح قرآن نیز استراتژی شیطان را تفرقه‌افکنی عنوان کرده است، گفت: فتنه 88 نمونه بارزی از تفرقه‌افکنی و نفوذ دشمن بود که در آن، عده‌ای پیاده نظام دشمن شدند، ولی ملت ایران با خروش انقلابی و لبیک به ندای رهبر انقلاب، این توطئه را نقش برآب کردند.

captcha