کد خبر: 3462829
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۰

راه‌اندازی انجمن یاوران وقف در ریگان

گروه اجتماعی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ریگان از راه‌اندازی انجمن یاوران وقف در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام علی پی‌پر، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ریگان دیروز شنبه، 5 دی در گفت‌وگو با خبرنگاران در ریگان با اشاره به راه‌اندازی انجمن یاوران وقف در ریگان گفت: در این انجمن امام جمعه، فرماندار، رئیس اداره اوقاف، رئیس اداره ارشاد و مسئول دفتر خبری و یک نفر معتمد شهرستان عضو هستند و در راستا احیای وقف‌ها و وقف‌های جدید راه‌اندازی شده‌است.
وی افزود: وقف سنت حسنه‌ای است که باید در راستای شرکت هر چه بیشتر خیران در این امر پسندیده تمهیدات مناسبی انجام شود.
حجت‌الاسلام پی‌پر بیان کرد: با افزایش تعداد خیران در شهرستان‌، می‌توان قدم‌های بزرگی به سمت رفع نیازهای جامعه و یکسان‌سازی امکانات برای تمام افراد اعم از مستحق و نیازمند برداشت.
وی اظهارکرد: این اقدامات در راستای تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف و رفع نیازهای جامعه همسو با مطالبات رهبر معظم انقلاب، زمینه‌ساز ایجاد موقوفات جدید و ایفا کردن نقش امین اداره اوقاف نسبت به واقفان است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ریگان خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این انجمن جلساتی در رابطه با موقوفات شهرستان ریگان برگزار شد و به زودی 6 نفر از یاوران وقف در شهرستان ریگان تجلیل می‌شوند.
captcha