کد خبر: 3462938
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۰

محفل انس با قرآن در مرکز آموزش‌ تخصص‌های دریایی رشت برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن، پنجم دی‌ماه در مرکز آموزش‌ تخصص‌های دریایی رشت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن، روز گذشته، پنجم دی‌ماه پس ازاقامه نماز ظهر و عصر با حضور مسئولان و فرماندهان و سایر کارکنان پایور و ظیفه در مسجد ولی‌عصر(ع) آموزش تخصص‌های دریایی رشت برگزار شد.
طی این مراسم امیر صالحی، قاری ممتاز گیلان و ناوبان سوم حسن رستمی و حزب‌الله جاویدان به تلاوت آیاتی از قرآن پرداختند و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقری، رئیس عقیدتی ـ سیاسی آموزش تخصص‌های دریایی رشت به سخنرانی درخصوص هفته وحدت و اتحاد میان شیعه و سنی پرداخت.
همچنین برگزاری مسابقه حضوری، اهدای جوایز و مولودی‌خوانی از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این مراسم معنوی بوده است.

گفتنی است؛ در هفته وحدت محافل قرآنی مشابهی نیز در یگان‌ها و مراکز آموزشی و مجتمع‌های مسکونی به همت ادارات عقیدتی ـ سیاسی نیروی دریایی ارتش در حال برگزاری است.
captcha