وی در ادامه ضمن هشدار نسبت به پیامدها و خطرات هدف قرارگرفتن اهل قرآن در موریتانی گفت: مکتبخانههای قرآنی مشروعیت خود را از هیچ شخصی نمیگیرند و این مراکز مشروعیت خود در روز نزول وحی بر رسول الله(ص) گرفتهاند.
رئیس مرکز تربیت علمای موریتانی در ادامه با طرح این پرسش که چه زمانی وجدانها نسبت به تعطیلی مؤسسات قرآنی بیدار خواهد شد؟ به نمونههایی از حملات شکستخورده برخی کشورها در هدف قراردادن مدارس قرآنی اشاره کرد.
وی در ادامه با تأکید بر این کسی که برای مقابله با این مؤسسات و از بین بردن آنها تلاش میکند به دنبال یک امر غیرممکن است، از بستهشدن مؤسسات قرآنی در موریتانی ابزار تأسف کرد.
شیخ محمد الحسن ولد الددو در ادامه، مکتبخانهها و مؤسسات قرآنی را هویت موریتانی دانست و گفت: این مکتبخانههای قرآنی از قرن پنجم هجری تاکنون در موریتانی وجود داشته و هیچ شخصی نمیتواند هویت مردم و امتی را محو کند.
مدتی است، دولت موریتانی به بهانه این که برخی مکتبخانهها و مؤسسات قرآنی در این کشور مجوز ندارند و همچنین، به بهانه مبارزه با تندروی و افراطگرایی، این مراکز قرآنی را هدف قرار داده و دستور تعطیلی آنها را صادر کرده است که این موضوع با اعتراض گسترده علما، خطیبان جمعه و دانشجویان موریتانی و مردم این کشور مواجه شده است.