به گزارش ایکنا به نقل از الخلیج، رادیو و شبکه ماهوارهای قرآن شارجه، وابسته به سازمان رادیو و تلویزیونی شارجه، در دستاوردی جدید در راستای خدمت به کتاب خدا، ضبط دو تلاوت کامل قرآن با صوت «علی صلاح عمر»، قاری بحرینی و شیخ «عزالدین العوامی» از قاریان امارات را به پایان رسانده است.
این دو ختم قرآن حاصل یک سال کار دقیق و هماهنگی بین یک تیم فنی و ناظران متخصص در قرائت و تجوید قرآن است.
این پروژه بخشی از تلاشهای مداوم رادیو قرآن شارجه برای ارائه تلاوتهای دقیق از قرآن است که در راستای تحقق درخواستهای شنوندگان داخل و خارج از امارات انجام شده است.
همچنین این دو ضبط رادیویی بیانگر تحقق رؤیای قاریان برای ضبط ختم کامل قرآن با امضای خودشان است و به جاودانهشدن صوت آنان از طریق امواج رادیویی کمک میکند.
علی صلاح عمر از چهرههای معروف تلاوت در بحرین و امام جماعت مسجد «الفاتح» این کشور است و تسلط بر چندین روایت در تلاوت قرآن و برخورداری از صوت تأثیرگذار از ویژگیهای قرائت اوست.
شیخ عزالدین العوامی نیز امام جماعت و خطیب مسجد «الالفه» در منطقه «خان» شارجه است، او به دلیل اجرای متواضعانه و کیفیت بالای صوت و لحن مشهور است و یکی از قاریان نوظهور در سالهای اخیر به ویژه در نمازهای تراویح به شمار میآید.
رادیو قرآن شارجه برای انجام این پروژه در شبکههای اجتماعی نظرسنجی برگزار کرد و در این نظرسنجی این دو قاری در صدر فهرست قاریانی قرار گرفتند که مردم تمایل خود را برای شنیدن ختم کل قرآن با صوت آنان ابراز کرده بودند.
این پروژه طی یک سال انجام شد و شامل مراحل دقیق ضبط، بررسی و تولید است؛ مراحل ضبط در استودیوهای رادیویی انجام شده و در این استودیوها اجرا توسط کارشناسان متخصص در تلاوت و مقامات قرآن مورد بررسی دقیق قرار گرفته است.
پس از ویرایش فنی و تنظیم صدا، کار برای بررسی و تأیید به کمیتهای متخصص در تلاوت و صدور گواهینامههای قرآن به ریاست شیخ «طاهر الاسیوطی» ارائه شده است.
گفتنی است، انتخاب قاری برای تلاوت رادیویی در امارات تابع یک فرآیند دقیق است و تلاوتهای آزمایشی به کمیتهای متشکل از نمایندگان آکادمی(مجمع) قرآن کریم شارجه، اداره امور اسلامی، دانشگاه قاسمیه، بنیاد قرآن و سنت شارجه و نماینده شبکه رادیویی شارجه ارائه میشود.
هیچ یک از قاریان بدون اجماعنظر این کمیته تأیید نمیشوند و تأیید در کمیته نیازمند بالاترین سطح کیفیت صوت و پایبندی به قواعد تجوید و قرائت است.
انتهای پیام