کد خبر: 3463938
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۶

شبکه‌های اجتماعی بومی سپر موشک‌های دشمن در فضای مجازی می‌شود

گروه فضای مجازی: هر روزه موشک‌های عظیمی از سوی زمین دشمن بر ما شلیک می‌شود و خودمان از این موضوع خبر نداریم که چه بر سرمان آمده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آمارها از این موضوع خبر می‌دهد که در حال حاضر 22 میلیون نفر در ایران عضو تلگرام هستند که از این تعداد 15 میلیون نفر در حال فعالیت هستند؛ باید کمی بگوش باشیم یعنی سیل عظیمی از کاربران به سمت شبکه‌های اجتماعی پیام رسان کوچ کرده‌اند.

رغبت کاربران به سمت شبکه‌های اجتماعی پیام‌رسان ما را بر آن می‌دارند تا کمی به سمت ساخت شبکه‌های بومی پیش برویم، شبکه‌هایی که تولید ملی هستند.

آیا نباید در این مدت فعالیت فعالانه 15 میلیونی در شبکه اجتماعی بیگانه مورد بررسی قرار بگیرد و دلایل حضور و فعالیت‌شان تحلیل شود؟ اگر بتوانیم یک شبکه اجتماعی پیام رسان بومی تولید کنیم و تبلیغات وسیعی برایش انجام دهیم و این امید را به کاربران ایرانی بدهیم که با محدودیتی روبرو نخواهند بود، قطعا میل و رغبت بسیاری از کاربران ایرانی به سمت شبکه بومی خواهد بود.

طبق آخرین بررسی‌های انجام شده 50 درصد جمعیت بیش از روزانه یک ساعت زمان را برای حضور در این فضاها اختصاص می‌دهند و این یعنی حجم بسیاری از اطلاعات در این فضاها رد و بدل می‌شود، فضایی که در کنترل ما نیست و هر آن می‌توانند از اطلاعات کاربران کشور سوءاستفاده کنند.

هر روزه این اطلاعات از سوی کاربران در شبکه‌های اجتماعی پیام رسان مخابره می‌شود بدون آنکه بدانند این اطلاعات در سنگر دشمن ذخیره می‌شود و روزی در قالب گلوله‌های آتشین برعلیه‌مان پرتاب خواهد شد. هر روزه موشک‌های عظیمی از زمین دشمن بر ما شلیک می‌شود و خودمان از این موضوع خبر نداریم که چه بر سرمان آمده است. این موشک‌های آرامش خانه‌های امن‌مان را برهم زده و رابطه مستحکم میان اعضای خانواده را از بین برده است.

تا کنون اقدامات بسیاری در حوزه تولید شبکه‌های اجتماعی بومی انجام شده است اما تا کنون موفقیتی در بر داشته اند؟ بنظر می‌رسد شورای عالی فضای مجازی باید سیاست‌های مختلفی را در این باره اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط ابلاغ کند تا بتوانیم هرچه سریعتر شاهد یک شبکه اجتماعی بومی باشیم و به روزی برسیم که 22 میلیون کاربر را به سمت شبکه‌های بومی سوق دهیم.

captcha