کد خبر: 3464194
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱

اعلام محکومیت آل‌سعود در شهادت شیخ نمر در همه بقاع کهگیلویه و بویراحمد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره کل اوقاف کهگیلویه و بویراحمد از اعلام محکومیت آل سعود در شهادت شیخ نمر در همه بقاع سطح استان خبر داد.

سید رضا منصوری، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، از اعلام محکومیت آل سعود در شهادت شیخ نمر در همه بقاع سطح استان خبر داد.
وی ضمن تسلیت شهادت شیخ نمر باقر النمر، رهبر شیعیان عربستان، گفت: اعدام این روحانی محبوب عالم اسلام، رسوایی دیگری بر کارنامه ذلت‌بار آل سعود افزوده است.
معاون فرهنگی اداره کل اوقاف کهگیلویه و بویراحمد در ادامه اظهارات خویش با اشاره به برگزاری محفل انس با قرآن 28 دی‌ماه در بقعه متبرکه امامزاده بابااحمد(ع) بهمئی به مناسبت میلاد امام حسن عسکری(ع)، افزود: در این آئین از 20 نفر برگزیده مرحله شهرستانی رشته‌های حفظ، قرائت و ترتیل تجلیل می‌شود.  
منصوری همچنین از برگزاری محفل انس با قرآن در گچساران و بهمئی همزمان با دهه فجر امسال خبر داد و بیان کرد: همچنین در این آئین‌ها از 10 نفر برگزیده مرحله شهرستانی قرآن گچساران و 20 نفر برگزیده در بویراحمد تجلیل می‌شود.
captcha