کد خبر: 3464786
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۱
حسنی خبر داد:

فعالیت تنها یک سمن قرآنی تحت نظارت اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان

گروه اجتماعی:‌ معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: در حال حاضر از مجموع 43 سمن و مؤسسه مردم نهاد تحت نظارت این اداره‌کل، تنها یک سمن در زمینه قرآنی فعالیت دارد.

حمید حسنی، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، اظهار کرد:‌ پیگیری و اجرای برنامه‌های قرآنی با توجه به اهمیتی که این مسأله در وزارت ورزش و جوانان دارد در سطح استان نیز با جدیت در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: از جمله برنامه‌های قرآنی که به تازگی در استان برگزار و با استقبال خوب جامعه جوانان و ورزش روبرو شد، مسابقات قرآن کریم بود که در 50 موضوع مختلف و در هر رشته نفرات اول با امتیازات خوبی معرفی شدند تا در مسابقات ملی قرآن که بهمن ماه سال‌جاری برگزار می‌شود، شرکت کنند.

حسنی با بیان اینکه توجه به فرهنگ در حوزه ورزش بسیار ضروری است و فرهنگ غنی قرآنی مهمترین مسأله‌ای است که باید مورد نظر قرار داشته باشد، تصریح کرد: در حال حاضر بسیاری از اهالی جامعه ورزشی را نوجوانان و جوانان تشکیل می‌دهند و با تاکید بر فرهنگ قرآنی در کنار پرداختن به مسأله ورزش، می‌توان ورزشکاران مقید به این فرهنگ غنی را در سطح جامعه ورزشی شاهد بود.

این مسئول تاکید کرد: با ایجاد زمینه فعالیت‌های قرآنی در بین جامعه ورزشی، علاوه بر ایجاد روح قرآن در این قشر، می‌توان ورزشکاران و مربیان را به عنوان یکی از الگوهای خوب و موثر قرآنی برای سایر اقشار جامعه معرفی کرد.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان با اشاره به فعالیت سمن‌ها ذیل مجموعه اداره‌کل ورزش و جوانان استان زنجان، گفت:‌ با توجه به اینکه اقدامات تخصصی ورزشی در هیئت‌های مربوطه صورت می‌گیرد، فعالیت سمن‌ها ورزشی نیست و در حوزه‌های مختلف از جمله موضوعات فرهنگی، علمی و پژوهشی فعالیت دارند.

حسنی با اشاره به فعالیت تنها یک سمن در زمینه فعالیت‌های تخصصی قرآنی، خاطرنشان کرد:‌ سمن‌ها برای نوجوانان و جوانان 14 تا 29 سال هستند و می‌توانند در زمینه آماده‌سازی این قشر برای حضور در عرصه فعالیت‌های اجتماعی اقدامات بسیار خوبی انجام دهند.

captcha