کد خبر: 3465047
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
حافظ کل قرآن:

مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، جایگاه مناسبی برای تربیت دینی است

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: زهرا مسّاحی‌طاهری، حافظ کل قرآن گفت: مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) کاشان را تکیه‌گاه خوبی برای تربیت دینی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، زهرا مسّاحی‌طاهری، حافظ کل قرآن که با حضور در طرح یکساله حفظ قرآن کریم مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان، کل قرآن را حفظ کرده و در مراسم تجلیل از بانوان حافظ کل قرآن در دی‌ماه 94 مورد تجلیل قرار گرفت، گفت: مؤسسه امیرالمؤمنین‌(ع) کاشان را تکیه‌گاه خوبی برای تربیت دینی می‌دانم.
وی که با مربیگری وحیده سادات‌سیدی، طرح یکساله حفظ قرآن را سپری کرده و دوره تربیت مربی کودک را نیز در مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) گذرانده است در ادامه افزود: از آن جایی که مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) به نهاد خاصی وصل نیست و مردم نهاد است لذا مردم روی آن حساب ویژه‌ای بازمی‌کنند و این اعتماد موجب می‌شود که در مسائل دینی خودشان به آن توجه داشته باشند و خود من نیز به خاطر این اعتماد و بودن در این مسیر درست این مؤسسه است که مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان را تکیه‌گاه خوبی برای تربیت دینی‌ام می‌دانم.                                                                   
این حافظ کل قرآن که متولد سال 71 است به بیان فعالیت‌های فرهنگی ـ هنری‌اش پرداخته و گفت: کارهای هنری مانند نقاشی و طراحی انجام می‌دهم و پیش از حفظ قرآن نیز به صورت حرفه‌ای ورزش رزمی و ووشو کار می‌کردم.
مسّاحی که تحصیلات فوق دیپلم دارد، تبعیت از فرموده مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون نفر حافظ قرآن کریم را انگیزه و هدف اصلی‌اش از ورود به حفظ قرآن دانست و تصریح کرد: تأثیرات قرآن از لحاظ مادی و برکت در زندگی کاملاً مشخص است و از لحاظ معنوی هم یک پشتوانه محکم در هنگام مشکلات و بهترین دست‌گیر انسان در دوراهی‌های زندگی است و خیلی از طرز تفکرات با وجود قرآن سر و سامان پیدا کرده و دیدمان را واقعا عوض می‌کند.
وی در پاسخ به این سؤال که برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم چه اقداماتی باید صورت گیرد، گفت: به نظر من حفظ قرآن و تشویق به آن باید از دوران مدرسه شروع شود که هم از لحاظ معنوی، وجود نونهالان آماده تر است و هم ذهن گیراتری دارند و همچنین نیاز است که در این سن آن‌ها را با نخبه‌های قرآنی آشنا کنند و از جاذبه‌های قرآن با ایشان صحبت کنند تا با آگاهی قدم در این مسیر بگذارند.
این حافظ کل قرآن در پاسخ به این سؤال که به‌عنوان یک حافظ قرآن چه نقشی را می توانید در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه داشته باشید افزود: چون قرآن به‌عنوان معیار تشخیص درست و اشتباه مسائل به انسان کمک می‌کند؛ لذا شاخصی است که هم خودمان راهنمایی شویم و هم بتوانیم دیگران را در حد خودمان راهنمایی کنیم.
مساحی با بیان اینکه قرآن مربوط به یک زمان خاص و مکان خاص نیست و هیمشه می‌توان با قرآن بود، گفت: مردم و رسانه‌ها مهم‌ترین نقش را در ترویج معارف قرآن و اهل بیت(ع) دارند.
وی با بیان اینکه روزهای حفظ قرآن، از بهترین روزهای زندگی‌اش بوده است، گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، تلاش برای تثبیت حفظ و آموزش تخصصی قرآن به ویژه معارف آن است.
این حافظ کل قرآن با بیان اینکه خانواده و اطرافیان به صورت کلامی وی را مورد تشویق قرار داده‌اند در پایان گفت: با این فراز از قرآن انس بیشتری دارم که خداوند در آیه 2 و 3 سوره طلاق می‌فرماید: «هرکس از خدا پروا کند؛ خدا برای او راه بیرون شدنی قرار می دهد و از جایی که حسابش را نمی‌کند به او روزی می‌رساند و هر کس بر خدا اعتماد کند او برای وی بس است.
خدا فرمانش را به انجام رسانده است. به راستی که خدا برای هر چیزی اندازه‌ای مقرر کررده است.»
captcha