کد خبر: 3465076
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۹
از ابتدای سال‌جاری تاکنون صورت گرفت؛

شرکت بیش از 7000 دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در اردوی راهیان نور

گروه اجتماعی: معاون اجرایی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد از شرکت 7129 دانش‌آموز این استان از ابتدای سال‌جاری تاکنون در اردوی راهیان نور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، احمد آسوده، معاون اجرایی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 15 دی‌ماه در نشست شورای پشتیبانی بسیج دانش‌آموزی استان، از شرکت 7129 دانش‌آموز این استان از ابتدای سال‌جاری تاکنون در اردوی راهیان نور خبر داد.
وی افزود: این دانش‌آموزان در دو بخش پسر و دختر از ابتدای سال‌جاری تاکنون در اردوهای سه روزه از مناطق عملیاتی شلمچه، فکه، هویزه و اروندرود دیدن کردند.
معاون اجرایی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: راویان دفاع مقدس نیز در طول سفر خاطراتی از حماسه‌های جاودان رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس را برای نوجوانان وجوانان بیان کردند.
آسوده با بیان اینکه آموزش و پرورش به‌عنوان دستگاه فرهنگی عظیم نقش اساسی در جبهه فرهنگی دارد و باید از این ظرفیت استفاده کرد، ابراز کرد: این نهاد به ماندگاری حماسه‌های دفاع مقدس و ترویج فرهنگ آن در جامعه و به‌خصوص در میان قشر جوان و نوجوان کمک می‌کند.
وی یادآور شد: دانش‌آموزان در این کاروان‌ها با هشت سال دفاع مقدس و روحیه ایثار و شهادت‌طلبی رزمندگان اسلام و اهداف مقابله با دشمن بعثی و استکبار جهانی آشنا می‌شوند.
بنا بر این گزارش، همچنین، هادی زارع‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: برنامه راهیان‌نور شامل 9000دانش‌آموز پایه دوم متوسطه دوره دوم است که پس از برگزاری امتحانات، باقی‌مانده آنها اعزام می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه اردوهای راهیان‌نور یکی از ابتکارات بسیار خوب در کشور برای تعمیق فرهنگ جهاد، مبارزه، ایثار و شهادت است که نقش مهمی در بصیرت‌افزایی قشر جوان و نوجوان دارد، اظهار کرد: باید همیشه یاد و خاطره شهدا را در جامعه و به‌خصوص برای قشر دانش‌آموز و آینده‌سازان خود زنده نگه‌داریم.
captcha