کد خبر: 3465659
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۲۶

حضور حداکثری مردم در انتخابات موجب اعتبار نظام اسلامی می‌شود

گروه سیاسی: امام‌جمعه سیرجان گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس موجب اعتبار نظام اسلامی و اقتدار در برابر دشمنان انقلاب است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود حسینی، امام‌جمعه سیرجان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سیرجان گفت: همدلی، وحدت و بصیرت دشمنان ملت ایران را شکست داده و امروز لازم و ضروری است که کاندیداها از شایستگی و توانمندی خود بگویند.
وی افزود: کاندیداها از تخریب یکدیگر برای مطرح شدن بپرهیزند تا هم اتحاد حفظ شود و مردم بتوانند فرد اصلح را با کمال آرامش انتخاب کنند.
حسینی با اشاره به سخنان رهبری در دیدار با ائمه جمعه عنوان کرد: رهبری انتخابات را حق‌الناس اعلام فرمودند و ما وظیفه داریم این حق‌الناس را خوب بشناسیم و به آن توجه کنیم.
وی بیان کرد: انتخاب اصلح، رای مردم، کسانی که رای می‌آورند و مسئولیت را می‌پذیرند همه در حیطه حق‌الناس قرار می‌گیرند که اگر خوب ادا نشود، جبران ضرر آن مشکل است.
حسینی بر حضور حد‌اکثری مردم در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس تأکید کرد و گفت‌: حضور حداکثری مردم موجب اعتبار نظام اسلامی و اقتدار در برابر دشمنانی است که به هیچ قانونی پایبند نیستند و ظلم آنها شامل منطقه و جهان است و برای ادامه ظلم و ستم خود قوانین بین‌المللی را هم زیر پا گذاشته‌اند.
امام‌جمعه سیرجان با محکوم کردن اعدام آیت‌الله النمر رهبر شیعیان عربستان عنوان کرد: این جنایت حکام سعودی با چراغ سبز آمریکا انجام شد و ما مطمئن هستیم به زودی دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را می‌گیرد.
حسینی جنایت بی‌شرمانه عربستان در اعدام آیت‌الله النمر به دلیل شکست عربستان در یمن، سوریه و عراق محکوم کرد و گفت: حاکمان سعودی دچار اشتباه بزرگی شدند چرا که علاوه بر شیعیان عربستان و مسلمانان جهان، آزادیخواهان دنیا هم علیه آل سعود تحریک شدند.
وی به سالروز 19 دی سال 1356 هم اشاره کرد و افزود‌: در این روز به هتک حرمت رژیم پهلوی به حضرت امام خمینی(ره)، مردم شهر قم در خانه آیت‌الله نوری تجمع کردند و مبارزه مردم با شاه و انقلاب به صورت علنی آغاز شد.
حسینی در خطبه اول با نقل حدیثی از امام سجاد(ع) بیان کرد: حضرت می‌فرمایند، در تعجبم از اینکه مردم از غذای مضر و مسموم پرهیز می‌کنند، اما از گناه و معصیت که ضررش بیشتر از غذای مضر است نمی‌پرهیزند.
وی به سبک زندگی اسلامی بر اساس نامه 69 نهج‌البلاغه پرداخت و براستفاده از جان و مال برای ذخیره فردای قیامت و آخرت تأکید کرد و گفت‌: مواظب باشیم که امروز‌ که زنده‌ایم و اختیار داریم برای آخرت خود و سبک زندگی اسلامی تلاش کنیم که بعد از ما دیگران نمی‌توانند برایمان کار کنند.
captcha