کد خبر: 3466068
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۸

فعالیت 120 هیئت مذهبی در منوجان

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی منوجان گفت: شهرستان منوجان دارای 120 هیئت مذهبی است و کانون مداحان این شهرستان نیز دارای 120 نفر عضو است که 70 نفر آن‌ها فعال هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید پوراسلامی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی منوجان روز گذشته، 19 دی‌ماه در گردهمایی تشکل‌های دینی و مذهبی این شهرستان گفت: وضعیت شهرستان منوجان تقریباً دورترین شهرستان نسبت به مرکز استان است که باید این فاصله را طی کنیم و نیاز است که نگاه ویژه‌ای به این شهرستان شود.
وی بیان کرد: جمعیت شهرستان منوجان 70 هزار نفر است که از این جمعیت 500 نفر از اهل سنت هستند و دارای سه نماز جمعه که دو مورد مربوط به اهل شیعه در منوجان و بخش آسمینون و یکی مربوط به اهل سنت است که برگزار می‌شود.
پوراسلامی در ادامه سخنان خود در این زمینه تصریح کرد: شهرستان منوجان قریب به 154 روستا دارد که دارای 200 مسجد هستند و به ثبت رسیده‌اند.
وی ادامه داد: شهرستان منوجان دارای 120 هیئت مذهبی است و کانون مداحان این شهرستان دارای 120 نفر عضو است که 70 نفر آن‌ها فعال هستند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان منوجان عنوان کرد: هر سال 1300 روحانی اعزامی در شهرستان منوجان داریم و این نشان از این است که شهرستان دارای ظرفیت‌های فرهنگی بسیار بالایی است و در ماه‌های محرم‌، صفر و رمضان تبدیل به یک حسینیه می‌شود.
وی تصریح کرد: در این شهرستان 20 خانه عا‌لم داریم و خیلی هم تقاضا داریم اما امکانات ما پاسخگو نیست.
حجت‌الاسلام پوراسلامی خاطرنشان کرد: تمام هیئت‌های مذهبی منوجان در تمام مراسم‌های اعم از محرم و صفر، تاسوعا و عاشورا و ... حضوری فعال دارند و به‌صورت خود‌جوش همیشه پرچم امام حسین(ع) را بالا نگه داشته‌اند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان منوجان یادآور شد: شهرستان منوجان یکی از امن‌ترین شهرستان‌های استان کرمان است و تنها نیم درصد ناامنی استان سهم این شهرستان است و این نشان از ایمان و متدین بودن این مردم دارد.
وی اظهار کرد: این امنیت را مساجد، هیئت‌های مذهبی و مؤسسات فرهنگی و کلاس‌های قرآنی ایجاد می‌کنند و نشان می‌دهد که این شهرستان مردمانی متدین دارد.
پوراسلامی بیان کرد: قدمت تعزیه منوجان به 400 سال قبل بر می‌گردد و تاریخ نشان می‌دهد که این مردم متدین، مذهبی و شیعه بوده‌اند.
captcha