کد خبر: 3466208
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳

اولیای دم قاتلی را در گچساران بخشیدند

گروه اجتماعی: خانواده مکاریان از بهبهانی‌های ساکن گچساران در همایش پیشگیری از نزاع دسته‌جمعی در این شهرستان قاتل فرزند خود را بخشیدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، روز گذشته، 19 دی‌ماه همایش پیشگیری از نزاع دسته جمعی با حضور اعضای شورای تامین گچساران، معتمدان و ریش‌سفیدان، ائمه جماعات مساجد، امامان جمعه موقت یاسوج و گچساران و اقشار مختلف مردم در حسینه بهبهانی‌های گچساران برگزار شد.
در این همایش چند نفر از علما سخنرانی و نقطه نظرات خود را در بحث پیشگیری از نزاع دسته‌جمعی و برقراری صلح و آشتی بیان نمودند.
جهانگیر انصاری، فرمانده سپاه ناحیه گچساران در حاشیه این همایش اظهارکرد: استفاده از ظرفیت افراد مؤثر و متنفذ در جامعه جهت کاهش و اصلاح نزاع‌های دسته‌جمعی از مؤثرترین راه‌های پیشگیری است که در همین راستا از علما، معتمدان محلی، ریش‌سفیدان طوایف در این همایش دعوت شده بود.
وی افزود: هدف دیگر این همایش اصلاح و برقراری صلح بین دو خانواده که 8 سال پیش در یک درگیری قتلی بین آنها رخ داده بود، صورت گرفت.
فرمانده سپاه ناحیه گچساران ابراز کرد: با وساطت امام جمعه گچساران‌، ناحیه مقاومت بسیج گچساران و نیز سایر علما و ریش سفیدان به حمدالله موفق شدیم که بین دو خانواده را اصلاح و صلح و آشتی را بین آنها برقرار نماییم .
در پایان این مراسم خانواده مکاریان که از بهبهانی‌های ساکن گچساران هستند به احترام جمع حاضر در این همایش قاتل فرزند خود را بخشیدند.
captcha