کد خبر: 3466735
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۶
حسینی عنوان کرد:

دعوت به همکاری در طرح همسان گزینی

گروه فضای مجازی: مدیر پروژه همسان گزینی مؤسسه تبیان با اشاره به کمبود معرف و مشاور در طرح همسان گزینی از نهادها، سازمان ها و مردم برای کمک به ازدواج جوانان به کمک طرح همسان گزینی دعوت به همکاری کرد.

زهره حسینی،مدیر پروژه همسان گزینی مؤسسه تبیان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با تأیید این مطلب که با تعداد کم و محدودیت مشاوران و معرفان در این طرح مواجه هستند، گفت: هر فردی که این توان را در خود می‌بیند که می‌تواند معرف ازدواج باشد، (البته شرایطی برای این افراد وجود دارد به عنوان مثال باید حتماً متأهل باشد، بالای 30 سال باشد) می‌تواند در صورت علاقه وارد سایت تبیان شده و در بخش معرفان ثبت‌نام کند.
 
وی ادامه داد: این افراد پس از بررسی مشخصات برای همکاری با تبیان دعوت به عمل می‌آید.
 
حسینی با تأکید بر اینکه طرح همسان‌گزینی به صورت رایگان و خودجوش بر مبنای خدمات معرفان فعالیت می‌کند و هر چه تعداد معرفان بیشتر باشد، رسیدگی به پرونده‌ها هم سریع‌تر صورت می‌گیرد.
 
وی در پاسخ به این سؤال که افرادی که دارای تحصیلاتی مانند روانشناسی، جامعه شناسی، مطالعات خانواده و رشته‌‌هایی نظیر این رشته‌‌ها هستند، آیا اولویتی برای جذب در طرح همسان‌گزینی دارند؟ گفت: بله؛ البته باید در نظر داشته باشند که این طرح مردمی و خدمات آن رایگان است و خدمات معرفان و مشاوران نیز رایگان است، اما ثواب اخروی زیادی بر آن مترتب است.
 
مدیر پروژه همسان گزینی مؤسسه تبیان بر اساس روایت‌ها یکی از بزرگ‌ترین ثواب‌ها معرفی جوانان برای ازدواج با هم است، بر همین اساس ما باور داریم مشارکت در این طرح و کمک به ازدواج جوانان تأثیر عمیقی بر زندگی دنیوی و اخروی داوطلبان خواهد گذاشت.
 
وی با اعلام این مطلب از زمان آغاز طرح تاکنون 190 هزار زوج به کمک سامانه همسان‌گزینی ازدواج کرده‌اند، خاطرنشان کرد: البته تعداد ازدواج‌های صورت گرفته بیش از این تعداد است ولی بسیاری از معرفان آمار ازدواج خود را اعلام نمی‌کنند و ما نیز کد رهگیری نداریم. البته به دنبال سازو کارهایی برای آمارگیری دقیق‌تر در این طرح هستیم.
 
حسینی اعلام کرد: در حال حاضر طرح همسان گزینی در استان های تهران، اصفهان، البرز فعال هستند و استان خراسان رضوی نیز تا پایان سال جاری فعال خواهد شد.
 
وی در پاسخ به این سؤال که چه قدر زمان لازم است تا کل کشور تحت پوشش این برنامه قرار بگیرند، گفت: این مسئله بستگی زیادی به همکاری نهادها و استان ها دارد. ما در شهرها نیاز داریم که بزرگ ترها به این طرح بپیوندند و دست جوانان خود را بگیرند و از تمامی نهادها، ارگان هت و نهادها برای همکاری دعوت می کنیم تا با هم افزایی هم بتوانیم کاری برای جوانان انجام دهیم.
captcha