کد خبر: 3467394
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۳
وزیر ارشاد:

حج عمره همچنان در تحریم قرار دارد

گروه اجتماعی: جنتی با اشاره به قطع روابط سیاسی با دولت عربستان، گفت: در حال حاضر برنامه‌ای برای حج عمره نداریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، دکتر علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز گذشته، 23 دی در جمع خبرنگاران در فرودگاه سردار جنگل رشت، با اشاره به قطع روابط سیاسی با دولت عربستان، اظهار کرد: حج عمره بنا به دلایلی تحریم شده بود اما سفر به عربستان در موسم حج تمتع بستگی به ادامه روند رابطه ایران و عربستان دارد. در حال حاضر برنامه‌ای برای حج عمره نداریم.

وی با بیان اینکه هفته نامه «یالثارات» علی‌رغم تذکرات متعدد اصرار بر تخلفات مطبوعاتی دارد، افزود: براساس قانون مطبوعات، اگر اصرار بر تخلف باشد، رسانه متخلف از سوی هیئت نظارت بر مطبوعات توفیق و در نهایت پروانه آن لغو می‌شود، البته سیاست دولت یازدهم فضای باز مطبوعاتی و دانشگاهی است.

جنتی گفت: چاپ بسیاری از کتاب‌ها که به دلایل واهی متوقف شده بود، در این دولت مجوز چاپ گرفتند؛ اگر محتوای کتاب‌ها منطبق با قانون باشد قطعا مجوز چاپ دریافت می‌کنند.

وزیر ارشاد رسالت اصلی خبرنگاران را رعایت صداقت و امانت در آستانه انتخابات دانست و بیان کرد: خبرنگاران با تفکر سیاسی خاص فرمایشات مقام معظم رهبری در مشارکت حداکثری در انتخابات را مدنظر قرار دهند و از دایره عدل و انصاف خارج نشوند.

وی از رسانه‌ها خواست براساس منافع شخصی تیتر نزنند و گفت: رسانه‌ها باید بیانات مقام معظم رهبری را تمام و کمال درج کنند. چنین رسانه‌هایی در بین مردم دارای جایگاه هستند، اما رسانه‌های تندرو با عملکرد نامناسب و منافع سیاسی خاص تیراژ کمتری دارند. همه رسانه‌ها اعم از مکتوب و الکترونیک باید ساماندهی شوند و براساس قانون مطبوعات عمل کنند.

جنتی با اشاره به احکام قانونی برنامه ششم توسعه، از تشکیل 31 شورا به ریاست وزرای دولت خبر داد و خاطرنشان کرد: این شوراها در کمیته‌های فرهنگ، هنر، ورزش، جوانان، خانواده و رسانه فعالیت می‌کنند. براساس این برنامه، تقویت انجمن‌ها و نهادهای فرهنگی و هنری مورد توجه دولت قرار می‌گیرد. وزارت ارشاد آمادگی سیاست‌گذاری و نظارت جهت تصدی‌گری بخش خصوصی و انجمن‌ها در حوزه‌های فرهنگی را دارد.
captcha