کد خبر: 3467435
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶

کسب رتبه سوم کشوری کهگیلویه و بویراحمد در اردوهای راهیان نور

گروه سیاسی: مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان در اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور رتبه سوم کشور را کسب کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله بوعلی، فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 22 دی‌ماه در آئین تجلیل از 25 فعال اردوهای راهیان‌نور کهگیلویه و بویراحمد گفت: استقبال مردم از کاروان‌های راهیان‌نور دانش‌آموزی، دانشجویی و خانوادگی در این استان در کشور بی‌نظیر است.
وی با بیان اینکه این استقبال در میان خانواده‌ها نهادینه شده و باعث فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش در خانواده‌ها شده، افزود: این اردوها بر نسل‌های جوان به‌ویژه دانش‌آموزان، آثار معنوی و تربیتی دارد، ضمن اینکه براساس تحقیقات انجام شده تاثیر فرهنگی این اردو‌ها همچون دانشگاه‌ها مثبت بوده است.
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تلاش می‌شود روز به روز کیفیت برگزاری این اردوهای فرهنگی افزایش یابد.
بنا بر این گزارش، همچنین، هادی زارع‌پور، مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون بیش از هفت هزار دانش‌آموز پسر و دختر به مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور اعزام شده است.
وی با اشاره به اینکه براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان سال‌جاری بیش از چهار هزار دانش‌آموز دیگر به این مناطق اعزام می‌شوند، ترویج فرهنگ شهید و شهادت، تقویت روحیه جهادی و فرهنگ‌سازی آثار معنوی دوران هشت سال دفاع مقدس را از برکات و اهداف اصلی اردهای راهیان نور عنوان کرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این استان در اعزام دانش‌آموزان به اردوهای راهیان نور رتبه سوم کشور را کسب کرده است.
captcha