کد خبر: 3467849
تاریخ انتشار : ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۲

ثبت نام سومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی آغاز شد

گروه فضای مجازی: ثبت نام سومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی توسط سازمان فضای مجازی سراج آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی در بخش‌های مختلفی برگزار خواهد شد که می‌توان به «رسانه‌های برخط»، «بازی»، «پویانمایی»، «نرم‌افزارهای چند رسانه‌ای و تلفن همراه» و «سرویس و خدمات اینترنی» اشاره کرد.
بخش «سواد مجازی» به‌عنوان بخش ویژه نمایشگاه امسال در نظر گرفته شده که این بخش شامل نشست‌ها و کارگاه‌ها، تهدیدها و فرصت‌ها، کلینیک و درمانگاه اعتیاد اینترنتی و بخش‌های متنوع دیگر است.

نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی به‌عنوان یک نمایشگاه تخصصی به‌صورت مستقل از نمایشگاه ملی رسانه‌های دیجیتال برگزار می‌شود.
سومین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی از روز پنجشنبه 22 بهمن آغاز شده و به‌مدت 6 روز تا تاریخ 27 بهمن ماه در محل سالن‌های نمایشگاهی بین‌المللی شهرداری تهران واقع در بوستان گفتگو ادامه خواهد داشت.

متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تلفن‌ های 88838105 و 88867360 و یا از طریق رایانامه info@irdmfestival.ir با دبیرخانه اجرایی نمایشگاه تماس حاصل نمایند.
همه فعالان حقیقی و حقوقی فضای مجازی برای ثبت‌نام و اعلام حضور در نمایشگاه امسال رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی می‌توانند به سایت http://irdmfestival.com  مراجعه کنند.
captcha