حجت الاسلام عبدالهی در این جلسه اظهار کرد: اساس دانشگاه دو چیز است، یکی وجود دانشجو و دیگری اعضای هیأت علمی که ما در این دانشگاه باید تلاش کنیم تا این دو، چه از نظر کمیت و کیفیت و چه از نظر جایگاه در مقام بالای خود قرار بگیرند.
وی وضعیت کلی دانشگاه را متعادل و خوب توصیف کرد و افزود: در گذشته متأسفانه شاهد ناهنجاریهایی در برخی از دانشکدهها و همچنین سازمان مرکزی دانشگاه بودیم. اما حالا و پس از گذشت چندین ماه و با تغییراتی که در بدنه دانشگاه و ساختار سازمانی و نفرات دانشگاه انجام شد، علاوه بر رفع تنشهای موجود، همدلی که باید بین معاونتها و اعضای هیأت علمی ایجاد میشد، به شکل کامل اتفاق افتاده است.
عبداللهی ضمن تقدیر از تمامی بخشهای دانشگاه به خصوص معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه، گفت: خوشبختانه با روی کار آمدن معاونت جدید آموزشی جهش خاصی در بخش آموزش دانشگاه ایجاد شد و فضا از حالت ساخت و ساز و عمران و اداری مالی و حاکمیتی که در این بخش دانشگاه محسوس بود خارج شد و علاوه بر پرداختن به موضوعات عمرانی، افکار به سمت فضای علمی و تولید فکر نیز رفت.
وی ضمن اعلام ورود دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در سه شورای کلان سیاست گذاری در کشور در بخش وزارت فرهنگ و ارشاد، در بخش سازمان اوقاف و کمیته تحول در علوم قرآنی و در بخش انجمن علمی قرآن و تحول علوم ایران، اظهار کرد: این دانشگاه به عنوان سومین دانشگاه رسمی عضو سه شورای کلان سیاست گذاری کشور شد که برای تعیین نقشه راه، به آنها کمک میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بزرگترین مشکل و مانع بر سر راه این دانشگاه را مشکل مالی عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه حرکتهای خوبی در دانشگاه شکل گرفته و از وضعی که داشتیم جلوتر آمدهایم و از حرکت لاک پشتی خارج شدیم، اما متأسفانه مسائل مالی ما همان وضع چند سال قبل را دارد و یک ریال به بودجه دانشگاه اضافه نشده است و این اولین آسیب جدی است که دانشگاه درگیر آن شده است. و البته با سیاستهایی مثل چابک سازی، مدیریت منسجم دانشکدهها و جلوگیری از هزینههای غیر ضرور امیدواریم که بتوانیم تا حدودی به سمت رفع این آسیب حرکت کنیم.
حجت الاسلام عبداللهی در ادامه به فعالیتها و اقدامات دفتر طرح و برنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم پرداخت و اظهار کرد: اولین و بزرگترین اقدامی که در این واحد صورت پذیرفت، آسیبشناسی سازمان مرکزی و دانشکدههای علوم قرآنی در دو بخش خرد و کلان بود. در این آسیبشناسی پس از شناخت موانع و مشکل، به صورت نامحسوس و آرام آرام به سمت آن آسیب رفتیم و برنامه را به سمتی بردیم که آسیبها برطرف شود.
وی در خصوص ارزیابیهای اخیر که از کارکنان دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در دانشکدههای علوم قرآنی انجام شد، گفت: به جهت پی بردن به کارآیی نیروهایمان در دانشگاه این ارزیابی صورت پذیرفت و نتایج آن به صورت کارنامه به کارکنان ابلاغ گردید تا نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند. در نهایت نیز کیفیت منابع انسانی در دانشکدهها ارزیابی و مورد تحلیل و رتبه بندی قرار گرفت که انشالله در فرصت مقتضی اعلام و مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.
مدیر طرح و برنامه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در ادامه از تشکیل شورای راهبردی در دانشگاه با حضور اعضای هیأت علمی دانشکدهها خبر داد و بیان کرد: این شورای راهبردی، ۶ کمیته تخصصی در موضوعات معاونتها، سند چشم انداز، سند راهبردی، نقشه جامع علمی دانشگاه و اتاق فکر در طرح و برنامه و همچنین شورای طرح و برنامه میباشد. این شورا همچنین با حضور معاونین و اعضای محترم هیأت رئیسه دانشگاه کار تصمیم سازی در دانشگاه را انجام میدهد. شورای راهبردی بهترین زمینه برای حضور اعضای هیأت علمی و کمک در سیاست گذاریها و برنامههای کلان دانشگاه است.