کد خبر: 3469810
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۳

مرحله شهرستانی مسابقات قرآني دانش‎آموزان در چهارمحال و بختياري برگزار می‎شود

گروه فعالیت‎های قرآنی: معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اعلام خبر برگزاري مرحله آموزشگاهی مسابقات قرآني دانش‎آموزان افزود: مرحله شهرستانی این مسابقات در بهمن ماه سال جاری برگزار می‎شود.

جهانبخش علیزاده، معاون پرورشی وفرهنگی اداره کل آموزش وپرورش استان چهارمحال و بختیاری در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری گفت: مسابقات قرآن، عترت و نماز در مقطع ابتدایی در سه رشته حفظ عمومی، حفظ ویژه و قرائت قرآن برگزار و در مرحله شهرستانی خاتمه می‎يابد.

علیزاده گفت: این مسابقات در رشته‎های حفظ عمومی، حفظ ویژه، قرائت تحقیق و ترتیل، نهج‎البلاغه، صحیفه سجادیه، مداحی،احکام و اذان و انشاء نماز در دوره های متوسطه اول و دوم برگزار می‎شود.

وی گفت: مسابقات دانش‎آموزان متوسطه اول تا مرحله استانی و دانش‎آموزان متوسطه دوم تا مرحله کشوری ادامه می‎دهند.

معاون پرورشی آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: مسابقات اذان و مداحی ویژه دانش‎آموزان پسر است.

وي افزود: مسابقات حفظ ویژه دوره متوسطه اول تا مرحله کشوری ادامه دارد.

علي زاده ابراز کرد: مرحله آموزشگاهی این مسابقات در هفته سوم آذر ماه برگزار گردید و مرحله شهرستانی این مسابقات در بهمن ماه سال جاری برگزار می‎شود.
captcha