کد خبر: 3470497
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۵

انقلاب اسلامی در اندیشه‌ها رسوخ کرده است

گروه سیاسی: قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: امروز چه بپذیریم و چه نپذیریم، انقلاب اسلامی وجود داشته و در اندیشه‌ها رسوخ کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، قائم مقام ولی فقیه در خراسان شمالی روز دوشنبه، 5 بهمن، در نشست ستاد دهه فجر استان اظهار کرد: انقلاب اسلامی امروز بشریت را متوجه خود ساخته و این در حالیست که دنیا بزرگی و اقتدار ایران اسلامی را پذیرفته است.
وی با بیان این که انقلاب اسلامی سبب شده تا دو گوهر ناب، هویت انسانی و اسلامی افراد در جامعه نمایان شود، ادامه داد: هم اکنون انقلاب وارد دهه چهارم خود شده و باید بصیرت و پختگی ملت، آن را جشن گرفت.
وی با اشاره به موقعیت‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ایران اسلامی، افزود: در حال حاضر وجود موشک‌های ایران در کاخ سفید تزلزل ایجاد کرده و در صحنه سیاسی به جایی رسیدیم که بسیاری از جلسات منطقه‌ای بدون حضور ایران به جایی نمی‌رسد،  حوزه فرهنگی نیز اصل نهضت بیداری اسلامی ریشه ایرانی اسلامی دارد که هم اکنون موج جدیدی در دنیا ایجاد کرده است.
وی با اشاره بر صبر ملت ایران و خنثی‌سازی توطئه‌های پی درپی به منظور حفاظت از انقلاب اسلامی، گفت: باید تلاش کنیم تا در افق ۱۴۰۴ به یک کشور الهام بخش، الگو و ممتاز در منطقه و جهان تبدیل شویم.
یعقوبی عنوان کرد: هم اکنون حاکمیت دینی را با اقتداردر کشور تجربه کرده‌ایم زیرا قبل از انقلاب دین در حاشیه زندگی بود بنابراین باید تلاش شود تا تمدن اسلامی تشکیل شود.
وی با تاکید بر این که باید قدر این آزادی را در کشور بدانیم تا از آن سوء استفاده نشود، افزود: باید همه با هم همدل و همزبان باشیم و از تخریب پرهیزکنیم.
یعقوبی با بیان اینکه در ایام دهه فجر نباید برنامه فرهنگی «۱۰ شب ۱۰ مسجد» غریبانه برگزار شود، گفت: باید در راستای رفع مشکلات مردم، فاصله‌ای بین آنان و مسئولان نباشد.
captcha