کد خبر: 3473272
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸

دهه فجر بهره‌بردن مردم از ثمره خون شهداست

گروه اجتماعی: منتخب مردم شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده در مجلس با اشاره به اینکه دهه فجر یادگار امام و شهیدان بوده، گفت: در واقع این دهه، بهره‌بردن مردم از ثمره خون شهدا را در خود نهفته دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام سید علی‌محمد بزرگواری، منتخب مردم شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده در مجلس شورای اسلامی روز گذشته، 16 بهمن‌ماه در دیدار با خانواده شهید امان‌الله خردمندپور در لنده، با اشاره به اینکه دهه فجر یادگار امام و شهیدان بوده، اظهار کرد: در واقع این دهه، بهره‌بردن مردم از ثمره خون شهدا را در خود نهفته دارد.
وی افزود: شهدا برای طلوع فجر انقلاب تلاش کردند تا با استقرار نظام جمهوری اسلامی پرچم این نظام را به دست صاحب اصلی‌اش برسانند و مقدمه ظهورش را فراهم سازند، ضمن اینکه ما باید با تأسی از آرمان‌های شهدا به فکر خدمت به مردم و نظام اسلامی باشیم.
منتخب مردم شهرستان‌های کهگیلویه، چرام، بهمئی و لنده در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی خانواده‌های شهید و ایثارگر وضعیت نامناسب معیشتی دارند، اضافه کرد: به برکت نظام خدمت به مردم به درستی انجام می‌شود اما بسیاری از خانواده شهدا در گمنامی به سر می‌برند.
بنا بر این گزارش، همچنین، سید محمدتقی‌افرازیان، مدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان لنده نیز ابراز کرد: یکی از مهمترین مشکلات در شهرستان عدم ساماندهی گلزار شهدا در روستاها بوده که از دغدغه‌های اساسی خانواده شهدا به شمار می‌رود، ضمن اینکه می‌طلبد مسئولان در این زمینه حمایت جدی از بنیاد شهید داشته باشند.
captcha