کد خبر: 3473565
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
آیت‌الله بهشتی:

رهبری الهی امام‌خمینی(ره) منجر به پیروزی انقلاب شد

گروه اجتماعی: استاد تمام دانشگاه تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: سه عنصر رهبری الهی امام (ره)، حمایت مردمی و الطاف الهی در 22 بهمن سال 57 به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، سخنرانی و نشست علمی آیت‌الله احمد بهشتی، استاد تمام دانشگاه تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری امروز با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه ایلام و مراکز آموزش عالی استان برگزار شد.
این عضو مجلس خبرگان رهبری با ابراز خرسندی از حضور در استان و دانشگاه ایلام و تبریک ایام مبارک دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی افزود: بنا به تأکید قرآن کریم حکومت‌هایی که به ظلم و جور بپردازند، مورد غضب قرار می‌گیرند و طبق سنت خداوند از بین می‌روند و سقوط حکومت پهلوی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی را در این راستا باید ارزیابی کرد.
وی با اشاره به اینکه حکومت پهلوی، اسلام و باورهای اسلامی را کنار زد و به جای آن فرهنگ تهی غربگرا را حاکم کرد افزود: در زمینه سیاست خارجی حکومت پهلوی به عنوان تبعه و برده آمریکا سرمایه‌های مادی و معنوی ایران را خرج کرد و برای همین تمام مردم ایران از حکومت ناراضی شدند و از نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) حمایت کردند که جمع بین سه عنصر رهبری الهی امام (ره)، حمایت مردمی و الطاف الهی سرانجام در 22 بهمن سال 57 به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد.
استاد تمام دانشگاه تهران یادآور شد: حوزه‌های مختلف علوم اسلامی، دارای زمینه‌های متنوع و گسترده‌ای برای تحقیق است و دانشجویان باید با نیازسنجی جامعه اسلامی، موضوعات جدید و متنوع را انتخاب کرده و تحقیق کنند، تا حکومت اسلامی بتواند با استفاده از نتایج این تحقیقات، اهداف خود را پیش ببرد.
بهشتی عنوان کرد: نکته مهم دیگر در جامعه اسلامی فضای سایبری است که دانشجویان و اساتید باید در این حوزه، حضور گسترده‌ای به هم رسانند تا بتوانیم علاوه بر اینکه در برابر تهدیدها مقاومت کنیم، علاوه بر آن فرصت‌های تازه‌ای را خلق کرده و در جهت تحقق اهداف خود از این حوزه استفاده کنیم.
captcha