کد خبر: 3474778
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۷
حجت‌الاسلام نكونام:

فعالیت‌های قرآنی مهم‌ترین راه مقابله با توطئه دشمنان است

گروه فعاليت‌هاي قرآني: نماينده ولي فقيه در چهارمحال و بختياري با تاكيد بر رونق جلسات خانگی قرآن در شهرها و روستاها گفت: فعالیت‌های قرآنی مهم‌ترین راه مقابله با توطئه دشمنان است که باید در جای جای این استان فراگیر شود.

به گزارش خبرگزاري بين المللي قرآن (ايكنا) از چهارمحال و بختياري، هشتمين جلسه شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی استان چهارمحال و بختیاری،به میزبانی دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد.
حجت‌‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد در جمع اعضاي اين شورا تأکید کرد: برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآن باید به صورت جدی در مدارس تقویت و ترویج شود، چرا که لازمه تعلیم و تربیت اسلامی فراگیر شدن قرآن در مدارس است.
امام جمعه شهرکرد اظهار کرد: فعالیت‌های قرآنی در سطح مدارس این استان اگر چه تا رسیدن به وضعیت مطلوب هنوز فاصله دارد اما اقدامات صورت گرفته در این زمینه قابل قبول است.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام یادآور شد: همان گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند دشمنان به خیال واهی خود می‌خواهند، جلو پیشرفت انقلاب را بگیرند، اما توسعه و ترویج فرهنگ دینی و قرآنی، سد محکمی در برابر دشمنان است که باید در راستای ترویج آن اقدامات عملی و برنامه‌ریزی‌های مدون و دقیق صورت گیرد.
رییس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری بر ترویج اذان حلقومی و زنده در سطح شهرها و روستاها تأکید کردند و گفتند: اذان به عنوان یک امر به معروف است و باید به صورت زنده و حلقومی در همه نقاط طنین انداز شود.
در ادامه اين نشست، بهروز امیدی، مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با ارائه گزارشي از فعالیت های قرآنی این نهاد گفت: تاکنون پنج هزار دانش آموز در دوره های حفظ قرآن شرکت کرده اند.
امیدی افزود: در محافل انس با قرآن در سطح مدارس ۴۹ هزار و ۱۶۹ نفر از دانش آموزان شرکت کردند و ۶۶۵ برنامه تا کنون در این زمینه برگزار شده است.
وی با یادآوری این که در طرح گرامی داشت هفته قرآن بیش از ۱۰۷ هزار دانش آموز شرکت داشته اند، تأکید کرد: ۶۰ هزار دانش آموز نیز در مسابقات قرآن و عترت در سطح استان شرکت کرده اند و اکنون ۱۴ هزار دانش آموز عضو انجمن های قرآن و عترت مدارس هستند.

captcha