به گزارش
کانون خبرنگاران ایکنا ،
نبأ، انقلاب اسلامی ايران ضربه سنگينی بر پيكره استكبار وارد و پايههای قدرت آن را سست كرد و ايمان مردم مسلمان ايران و مجاهدت و پايمردی آنها و رهبری بینظير امامخمینی(ره) تمام توطئههای غريبان را برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی بر باد داد.
غرب كه علت ناكامی خود را در برخورد با ملتی غيرتمند، اسلام و آموزههای مترقی اسلام میدانست، سعی در حمله به اسلام بهعنوان روح و سرچشمه مقاومت ملل مسلمان بهويژه ملت ايران داشت.
يكی از اين توطئهها انتشار كتاب «آيات شيطانی» به نويسندگی «سلمان رشدی» بود؛ اين كتاب با حمله به پايههای اعتقادی و ايمانی مسلمانان و با تمسخر و استهزا و توهين به مقدسات اسلامی و توهين به قرآن كريم و حضرت رسول اكرم (ص) قصد داشت با ايجاد ابهام در پايههای دين و مذهب، زمينههای نفوذ در انقلاب اسلامی و بازيافت هويت اسلامی را در ميان جوامع اسلامی سد كند.
توزيع اين كتاب خشم مسلمانان جهان را برانگيخت؛ در مهرماه سال 1367 مسلمانان هند و پاكستان با تظاهرات بر ضد سلمان رشدی كه خود هندیالاصل و تبعه انگليس بود، نفرت خود را از انتشار كتاب آيات شيطانی اعلام كردند.
در 25 دی 1367، مسلمانان شهر برادفورد انگليس، نسخههايی از آيات شيطانی را سوزاندند و در 24 و 25 بهمنماه همان سال در جريان تظاهرات مردم پاكستان و هند بر ضد اين كتاب دست كم هفت نفر كشته شدند.
امام راحل به مثابه رهبری روشنبين، روشنگر و شجاع، فتنه جهان استكبار را با صدور حكم ارتداد و مهدورالدم بودن نويسنده و ناشران آن به خود آنان بازگرداند و با صدور فتوای تاريخی امام، موجی توفنده از امت مسلمان در مصاف با كفر پديد آمد.
سلمان رشدی از لحظه صدور حكم، مخفی شده و پليس اسكاتلنديارد حفاظت وی را با صرف هزينههای كلان بر عهده گرفت.
متن فتوای امام خمينی بر ضد آيات شيطانی نيز به شرح زير است:«بسمه تعالی
انا لله و انا اليه راجعون
به اطلاع مسلمانان غيور سراسر جهان میرسانم مؤلف كتاب «آيات شطانی» كه عليه اسلام و پيامبر و قرآن، تنظيم شده است، همچنين ناشرين مطلع از محتوای آن، محكوم به اعدام میباشند.
از مسلمانان غيور میخواهم تا در هر نقطه كه آنان را يافتند، سريعاً آنها را اعدام نمايند تا ديگر كسی جرأت نكند به مقدسات مسلمين توهين نمايد و هر كس كه در اين راه كشته شود، شهيد است، ان شاء الله.
ضمناَ اگر كسی دسترسی به مؤلف كتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نمايد تا به جزای اعمالش برسد.
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته، روح الله الموسوی الخمينی، 25 بهمن 1367»
*امیرمحسن سلطاناحمدی