کد خبر: 3478403
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷

انتخابات عینیت بخشی مردم سالاری دینی است

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان گفت: انقلاب اسلامی ایران، مدل مردم سالاری دینی را با حضور مردم پای صندوق انتخابات عینیت بخشیده است.

حجت الاسلام والمسلمین جمال یاری، مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران مردم سالاری دینی را با حضور مردم پای صندوق انتخابات عینیت بخشیده است، اظهار کرد: بر اساس قانون جمهوری اسلامی ایران مشارکت مردمی و خواست مردم در عرصه های سیاسی و اجتماعی و رجوع به آرای مردمی از طریق انتخابات از شأن و منزلت خاصی برخوردار و باعث پیدایش و استمرار حاکمیت است.
وی با  تأکید بر اینکه حضور گسترده در انتخابات، دشمن را مأیوس و نقشه های شوم آنان را خنثی خواهد کرد، ادامه داد: حضور حداکثری در انتخابات می تواند ادامه دهنده راه حضرت امام(ره) باشد و با انتخاب فرد اصلح می توانیم دین و نظام جمهوری اسلامی را در برابر توطئه‌ها و فتنه‌های دشمنان بیمه کنیم.
حجت‌الاسلام یاری گفت: همین پشتوانه اعتقادی، معنوی است که بیش از سه دهه گذشته از انقلاب اسلامی و برپایی جمهوری اسلامی را به‌عنوان یک الگوی سیاسی کارآمد و موفق در برگزاری بیش از سی انتخابات، با درصد مشارکت مردمی حداکثری و سراسری رقم زده، مسأله‌ای که شاید به جرأت بتوان گفت در تمامی سیستم های سیاسی دنیا بی همتا است.
وی تصریح کرد: الگوی سیاسی جمهوری اسلامی ایران بر پایه عقلانیت و شریعت اسلامی طراحی شده  و هم اکنون به طور میدانی و در صحنه سیاست به افزایش اعتبار الگوی سیاسی اسلام ناب در مقابله با نظام های لیبرال دمکراسی غربی می افزاید و همچنین در خنثی سازی اسلام‎های جعلی مانند جریان تکفیری ها و اسلام سکولار مؤثر است.
این مقام مسئول متذکر شد: بسیار روشن است که اهمیت انتخابات و انتخاب اصلح و حضور حداکثری مردم پای صندوق رأی علاوه بر آنکه به تحکیم پایه های حکومت اسلامی کمک می‌کند، منجر به یأس و ناکامی دشمنان نیز خواهد شد.
captcha